Barátnőmnek nagyon fáj amikor be akarom tenni neki, még
megvan a szűzhártyája. Ez a fájdalom enyhíthető
valamivel?
11/23 A kérdező kommentje:
Értem, akkor semmivel sem lehet enyhíteni a szüzesség elvesztésével járó fájdalmat?
12/23 A kérdező kommentje:
21:13
Valójában nagyobb termetű vagyok, 185 centi, ő pedig 165.
És az a "baj", hogy az ujjamtól vastagabb az részem..
türelmesnek kell lenned/lennetek. több előjáték. soksok nyalás, ujjazás, finoman. lazuljon el a barátnőd, ne görcsöljön azon, h mennyire fog fájni. igyatok meg 1-1 pohár bort, attol lazulhat is és kicsit meg is hozhatja a kedvét.
2012. máj. 21. 21:42
Egyszer olvastam valami olyasmit hogy valakinek már bejött az,hogy a fiú a behatolás pillanatában beleharapott a lány fülcimpájába,ez elterelte a lány figyelmét a másik fájdalomról,és sikerült nekik.Ki tudja?! :D
2012. máj. 21. 22:30
15/23 anonim válasza:
Javaslom, hogy a barátnőd menjen el nőgyógyászhoz. Megnézi, hogy nincs e véletlen valami rendellenessége, plusz fel tud írni akár egy kenőcskeveréket, ami enyhíthet a fájdalmán...
2012. máj. 21. 23:19
Szerintem még lelkileg nincs kész a szeretkezésre. Én ugyanígy voltam a legelső próbálkozásoknál, nem a fizikai előjátékkal volt a baj, fel is izgultam rendesen, de a behatolás pillanatánál valahogy megijedtem,még nem éreztem magam 100%-ig késznek. Légy türelmes vele, érezze, hogy szereted, ne csak a testére koncentrálj, a lelkére is. Hidd el, előbb-utóbb összejön. Akkor is lehet, hogy kicsit fájni fog neki, ez ezzel jár, de ha fejben engedni fogja, akkor a teste is felszabadultabb lesz!
2012. máj. 22. 13:43
17/23 onoitsono válasza:
Hany evest akarsz te megdugni hogy az ujjad is alig fer be?
2012. máj. 22. 16:46
18/23 A kérdező kommentje:
13:43 Nyugi, érzi hogy szeretem, és nagyon óvatos vagyok. Az lehet, hogy nincs felkészülve rá lelkileg.
onoitsono 20 éves lesz barátnőm
Vegyetek síkosítót, akár sima durexet, azzal menni fog hidd el... akkor is fájni fog de nem annyira...
2012. máj. 23. 20:04
20/23 anonim válasza:
onoitsono hozzászólónak: nyilván a kérdező ujja a szűzhártyán lévő nyíláson alig fér be, nem pedig az egész lyukra gondolunk ilyenkor, bakker.
egyébként nagyon emberfüggő, hogy mennyire fáj, kinek milyen feszes a szűzhártyája. és szerintem itt a méret nem oszt nem szoroz, hiszen a szakadás maga fáj, az meg kicsi és nagy farokkal is át fog szakadni. próbálkozzatok sokat, a nőgyógyászos válasz nekem új, de lehet, hogy érdemes megpróbálni, ha sehogy nem akar összejönni a dolog.
de tök jó, hogy ilyen figyelmes és érdeklődő vagy, hajrá hajrá:)
22/l
2012. jún. 1. 12:07
Kapcsolódó kérdések: