Egy normális fiú meddig képes várni a barátnőjére?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha egy szűz lánynak van egy nem szűz pasija és a lány még nem akar vele lefeküdni akkor meddig képes várni rá? hány hónapig/évig?2008. ápr. 23. 17:18
21/26 anonim válasza:
(26 évesen, a Cicám 19) és dumáljon bárki brmit, lehet irigykedni, simán megérte, sőt! -az előző válaszoló voltam
22/26 anonim válasza:
nem ,vok hülye, sztem 1 hét elég. ha szeretik egymást, mire kell több???? (rám eddig 1 hétnél nem vártak többet)
23/26 anonim válasza:
Én hallottam már olyat, hogy 3 évig jártak és 2 éve volt az esküvő, és a nő még mindig szűz (igaz lelki problémái vannak, és ezért). Ja, a nő 30 körüli, a férje pár évvel idősebb. Szóval egy rendes pasi ha szereti a lányt, bármeddig képes várni.
24/26 anonim válasza:
Én több mint fél éve vagyok együtt a párommal. Aznap, mikor összejöttünk az éjszaka csodálatosra sikeredett (előtte 2 éve szerettük egymást, csak várnunk kellett), de semmi konkrét szex. Én még szűz voltam és megmondtam neki hogy legalább fél évet várnia kell rám, ha akar valamit. Megértett és várt. A fél év letelte előtt időben elkeztem fogamzásgátlót szedni. Lefeküdtünk, de szörnyűre sikeredett (én is azt hittem h akarom). Ezek után megértette, hogy még várnia kell. Most abba kell hagynom a bogyót 1 hónapra, ami legalább még 2 hónapnyi várakozást jelent, de azt mondta, hogy akár az esküvőt is kivárja, ha megígérem, hogy hozzá megyek. Nagyon szeretjük egymást. Amúgy 17 évesek vagyunk.
25/26 anonim válasza:
ez csak a csajtól függ, h szeret-e + h mennyire bízik meg benned. nekem egy 9hónapos kapcsim van, és még nem történt meg, én várok, mert szeretem, és ha szeretsz valakit, akkor nem csak az számit. persze, jó lenne ha megtörtént volna, de nem elsődleges cél:)
26/26 anonim válasza:
Mi 4 éve ismerjük egymást a barátommal (én 14 voltam ő pedig 15) és 2 éve járunk. Most én 18 vagyok ő pedig 19. És a multkor beszéltünk erről, mármint ugy volt hogy ő kezdeményzett egyik este (ugyan arra az egyetemre járunk és egy garzon lakásban lakunk még 2 haverral, tehát eggyütt alszunk)De eddig még semmi nem volt csak csókolózás, ez a max. Jah és mindketten szüzek vagyunk És amikor látta rajtam hogy valami furcsa akkor azt mondta hogy nem kell féljek és ő sem akarja hogy elsiessük Addig vár ameddig csak akarom. Hát szerintem ilyen egy igazi pasi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!