Egy normális fiú meddig képes várni a barátnőjére?
Ez az érzelmein függ. Ha megfektetni akarja a lányt, akkor nem sokáig, és erőszakoskodhat is .
Ha fontosabb az érzelmi oldal, és szereti a lányt, és fontos neki, akkor elég sokáig, akár évekig is-persze ez függ a pár korától is.
Mi 16 évesek voltunk, és 8 hónapja voltunk együtt, mikor úgy gondoltuk, hogy mindketten készen állunk rá. Persze a fiú előbb is kész lett volna, de teljes türelemmel megvárta, amíg nekem sem voltak kétségeim, és megtettük. Nem bántuk meg azóta sem:-)
2008. ápr. 24. 13:13
12/26 anonim válasza:
nekünk 4 és félhónap után történt meg az 1.:)sztem ez teljesen változó mert mindenki más-más időpontban érik meg a dologra!ha van vmi kétséged a dologgal kapcs. akkor még ne tedd meg nehogy megbánd később és ami a legfontosabb ha rászántad magad VÉDEKEZZETEK!!!ez a legfontosabb:)
2008. ápr. 24. 15:20
13/26 anonim válasza:
Szia!
Nekem van két ismerősöm, akik több mint két éve vannak együtt és még nem feküdtek le. Többször szakítottak, de hol a lány hol a fiú visszafogadta a másikat. Ez csak egy példa volt, mert teljesen a pártól függ, a fiú és a lány kapcsolatától. Másik ismerősöm egy hónap után feküdt le a fiújával, tehát annyit tudok mondani, hogy teljesen egyénfüggő. Ha szereti a fiú a lányt akkor megvárja.
2008. ápr. 24. 20:49
14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Amúgy aki már 1 hét után lefekszik a párjával arról meg van a véleményem. (persze van kivétel) :D
15/26 anonim válasza:
sya!hát tudod egy hónapja még én is szűz lány voltam,18éves vok au:)és igaz az én pasim nem volt már az de ő is képes volt 8hónapot várni rám:)és akár éveket is várt volna,ami azért nem könnyű...ő is mindig mondta nekem hogy ne azért tegyem meg mert ő akarja.,hanem megvárja amíg én is készen állok rá,és néhány hónap múlva én is kész voltam,igaz először meghülyültem,de utána felfogtam:)tod,au se vok könnyű eset.szóval te is mond neki hogy ha készen állsz akkor szólsz,addig legyen türelmes és addig máshogy is megtehetitek hogy a másiknak örömöt okozzatok:)szió:)
2008. ápr. 25. 07:55
16/26 A kérdező kommentje:
Amikor készen állsz, ne időhöz kösd.
1 héttel sem lenne baj (bizonyos korban), csak a hozzászóló megnyilvánulása a gáz. ÉS nem ez a követendő példa.
Eddig mindig azon a véleményem voltam magamból kiindulva, hogy az első nem volt nagy szám, de amióta itt olvasgatok, hogy más mennyi energiát szentel bele, hogy az első fantasztikus legyen, lehet kicsit bánom, hogy nekem nem volt nagy szám.
2008. ápr. 25. 13:39
rám a barátom már 11,5 hónapja vár úgymond:-) Nagyon szeretem és énis őt:)| szerintem fontos az az idő, hogy mióta vagytok együtt, hogy mennyire ismerted ki őt. Persze csak akkor ha szerelmen alapul a kapcsolat
2008. ápr. 26. 22:42
-Én is őt-->az ott ő is engem:)
2008. ápr. 26. 22:42
20/26 anonim válasza:
ha tényleg szeret, bármennyit képes várni! én 3 és fél évet vártam a Cicámra, persze közben szeretgettem, kényeztettem, udvaroltam Neki, simogattam, kedveskedtem, hogy érezze, egy bombázó, és imádom, és nagyon megérte!!!! csodálatos Nő!!!! Őt akarom örökre!!!!
2008. ápr. 28. 09:50
Kapcsolódó kérdések: