Fiúk! Meddig várjon egy csaj azért hogy lefeküdjön a pasijával és hogy később ne unja meg? (mármint a pasi a csajt ne unja meg)
Ha egy pasi olyan, hogy megun egy csajt, ha elhasználta, az a legkevésbé sem érdemes arra, hogy neki add a szüzességed. Ha valakit szeretsz és ő is téged, akkor nem fog megunni. Épp ezért várj legalább addig, amíg erről meg nem bizonyosodtál teljesen. Erre nincs konkrét recept, szerintem első alkalomhoz olyan 3-6 hónap (inkább 6) az ideális. Ne félj, nem késel le semmiről.
fiú 24, nem szűz
Szerintem semmi összefüggés nincs akközöt, hogy mikor fekszel le vele először és hogy meg fog e unni.
Ez a dolog nem ezen mulik. A pasik nagyrésze főleg fiatal korban ugyis előbb-utóbb ráun a barátnőjére.
Mert ez olyan dolog, mint a vanilia fagyi. Lehet a kedvenc fagyid, ami a legfinomabb, de ha minden áldott nmap azt kell enned megcsömörlesz tőle. Esetleg bekivánod az epret. :)
Na mind1. Amugy szerintem sem kell semmit elkapkodni.
Bár én a legutóbbi pasimmal a második randin már szexeltünk, de 2 éve együttvagyunk.
Akkor feküdj le vele amikor te jónak látod, mással meg ne foglalkozz.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!