Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tegnap elvesztettem és nagyon...

Tegnap elvesztettem és nagyon fájt..mikorra lesz jobb?

Figyelt kérdés

Tegnap elvesztettem a szüzességem és nagyon fájt.A pasim(23) kétszer is elment de én(17) nem tudtam mert annyira erős volt a fájdalom hogy egyszerűen csak arra tudtam figyelni hogy mozogjak hogy ne fájjon annyira.Remegett a kezem és mikor felálltam az ágyról megszédültem majd hirtelen zsibbadni kezdett mindkét kezem és lábam.Kb 2 tenyérnyi nagyságú vérfolt folyt ki a lepedőre és a pasimmal mindketten megijedtünk hogy most mi lesz bár ez ilyenkor természetes de ha az emberrel történik mégiscsak fél egy kicsit.A pasim figyelmes volt és mikor szóltam hogy fáj picit abba hagyta.Nem gondoltam volna hogy ez ennyire fáj mondjuk a pasimnak sem kicsik a méretei... szóval nem is csoda .Mindkettőnket zavarta hogy én nem mentem el.Ez ilyenkor természetes? :S Mintha csalódottságot láttam volna a barátom szemében és bevallom én is kissé csalódott voltam,de akkor nem tudtam másra figyelni csak arra az iszonyatos érzésre akár hogy is próbáltam ellazulni.Még ma is fáj egy picit és még vérzek.Mikorra múlik el a fájdalom? Kinek milyen tapasztalatai vannak? Légyszi írjátok meg!

Előre is köszi!

2009. jún. 26. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyira fájt az első három, hogy azonnal abbahagytuk az egészet. Aztán elmentem a nőgyógyászhoz, hogy minden rendben van-e velem? Persze rendben volt. De a párom nem volt csalódott, igen gyengéd volt. Még 3 hétig fájogatott, majd bejáródott. Fel a fejjel. Csak azon csodálkozom, hogy a te párod el tudott úgy menni, hogy neked fájt. Bár lehet, hogy csak az enyém különleges, hogy csak akkor megy el, ha nekem is jó.
2009. jún. 26. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
ha elengeded magad, és nem félsz attól, hogy fájni fog.
2009. jún. 26. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az első alkalommal fájt. Azóta szerencsére nem:) Próbálj ellazulni, hidd el sokkal jobb lesz!
2009. jún. 26. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem irigylem a párodat, de nagy szó, hogy volt gyomra elvenni a szüzességedet. Nagyon egy szar dolog, de valakinek meg kell tenni :S
2009. jún. 26. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem abszolút nem fájt,az előkészületeknek köszönhetően!

gyakorolni kell,nagyon óvatosan,akár síkosítóval,szépen apránként bejáratni és közbe ellazulni és a lelki érzésekre koncentrálni,nem a fizikaira.

2009. jún. 26. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
64%

19:16-os ! most ezt mért kellett??:S:S ez olyan mintha büntetés lenne egy pasi számára, ennyi erővel akk midneki maradjon szűz mert nehéz munka elvenni vki szüzességét??

nem értem

2009. jún. 26. 21:45
 7/11 anonim válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem fájt az első, és nem is véreztem, utánna se történt semmi baj!!!Próbálj ellazulni és ne félj semmitől, hisz jó kezekben vagy:D Csak élvezd ki minden pillanatot!!!És ha fáj szeretkezés közben akk szólj a pasidnak hogy próbáljon lassítani!
2009. jún. 27. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
7%

21:45

Nem büntetés, csak én nem csinálom szívesen...bár most hogy belegondolok büntetésnek is felfoghatjuk, ha kiderül a lányról h szűz...nem szeretik a pasik a szűz lányokat, és megvan rá a jó okuk. Szüzességet elvenni pedig eléggé...nem tudom úgy mondani, hogy ne sértsek meg bárkit is, ezért nem mondom, de én nem akarok ilyenben soha részt venni.

2009. jún. 28. 20:31
 9/11 A kérdező kommentje:

Pfff nem tudom fordított esetben neked hogy esne ha szűz csaj lennél és azt mondanák a pasik: fúújj te még szűz vagy akkor koccolj!Undorító dolog lefeküdni egy szűz csajjal!

De legalább nem minden pasi ilyen....

2009. júl. 2. 11:58
 10/11 anonim ***** válasza:
20:31-nek ilyen felfogással kár a Földön élni.Fogalma sincs,h mi a szerelem és arról sem,h milyen érték a szűzessé,arról meg pláne nem,h milyen csodás érzés,ha az ember először adja oda magát valakinek és az az illető érintheti először úgy,nem kell egy mindenki által bejáratott "ösvényen" bandukolni.Sekélyes érzelmi világra vall.
2009. júl. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!