Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon kívánom a barátnőmet,...

Nagyon kívánom a barátnőmet, de ő még nem szeretné. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt, már nagyon kívánom vele a szexet, de ő még nem szeretné. Próbáltam vele beszélni, de a végére majdnem vitába fajul. Nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni. Mit csináljak hogy bírjam a várakozást?

Ő: 16 lesz, Én: 17

2009. jún. 26. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
várj, vagy hagyd el, ez a két lehetőséged van, ráerőltetni nem szabad, ha még nem érzi magát késznek rá. ezek után neked kell mérlegelned hogy melyik opciót választod, tehát mennyire szereted, mennyire fontos neked.
2009. jún. 26. 10:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Igazából erre a kérdésre nem fogsz értelmes,használható tanácsot adni :(
2009. jún. 26. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
végére majdnem vitába fajul-gratula haver. most biztos sikerült neki büntudadot szerezned. Azt fogja magáról hinni hogy egy csödtömeg aki nem tudja megtenni
2009. jún. 26. 10:57
 4/8 anonim válasza:
82%

Aztaaa, még csak 16 lesz!!! Azaz még csak 15 éves és erőltetnéd vele a szex-et??? Hát sz.tem hagyjad nyugton, ha még egy évig nem akarná, az is teljesen érthető, nagyon fiatal még...

És,hogy miképp bírd ki? Sz.tem tudod a választ...

20/L

2009. jún. 26. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
1év 2hónap után szerinte itt az ideje hogy legeküdjön veled,sszerintem ő is ugyan úgy kívánja mint tede még korinak tartja,(szerintem azt hogy korinak tartja csak az érti aki korainak tartja:D)Pettingeljetek,ez még nem szex de jóó:D talán ezzel kieggyezne ő is.remélem segítettem! adry14
2009. jún. 26. 13:53
 6/8 anonim válasza:
mit mondott? nem kívánja vagy még korainak tartja? mert valoban nagyon fiatal.Ha nem kívánja akk ott baj van és elöbb utóbb ugy is elhagyod
2009. jún. 26. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Figyelj most annyit tudsz tenni,hogy vársz rá,és addig csak csókok,simi.Ha pettingeltetek már?Ha igen,akkor amíg nincs szex csak pettingeljetek:)
2009. jún. 26. 19:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Szoktunk pettingelni.. csak ritkán, napközben vagy huga nyithat ránk bármikor, vagy nagymamája. Este meg mire rátérnénk fáradt és ugyancsak elmarad.
2009. jún. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!