Nagyon kívánom a barátnőmet, de ő még nem szeretné. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt, már nagyon kívánom vele a szexet, de ő még nem szeretné. Próbáltam vele beszélni, de a végére majdnem vitába fajul. Nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni. Mit csináljak hogy bírjam a várakozást?
Ő: 16 lesz, Én: 17
2009. jún. 26. 10:45
1/8 anonim válasza:
várj, vagy hagyd el, ez a két lehetőséged van, ráerőltetni nem szabad, ha még nem érzi magát késznek rá. ezek után neked kell mérlegelned hogy melyik opciót választod, tehát mennyire szereted, mennyire fontos neked.
2/8 anonim válasza:
Igazából erre a kérdésre nem fogsz értelmes,használható tanácsot adni :(
3/8 anonim válasza:
végére majdnem vitába fajul-gratula haver. most biztos sikerült neki büntudadot szerezned. Azt fogja magáról hinni hogy egy csödtömeg aki nem tudja megtenni
4/8 anonim válasza:
Aztaaa, még csak 16 lesz!!! Azaz még csak 15 éves és erőltetnéd vele a szex-et??? Hát sz.tem hagyjad nyugton, ha még egy évig nem akarná, az is teljesen érthető, nagyon fiatal még...
És,hogy miképp bírd ki? Sz.tem tudod a választ...
20/L
5/8 anonim válasza:
1év 2hónap után szerinte itt az ideje hogy legeküdjön veled,sszerintem ő is ugyan úgy kívánja mint tede még korinak tartja,(szerintem azt hogy korinak tartja csak az érti aki korainak tartja:D)Pettingeljetek,ez még nem szex de jóó:D talán ezzel kieggyezne ő is.remélem segítettem! adry14
6/8 anonim válasza:
mit mondott? nem kívánja vagy még korainak tartja? mert valoban nagyon fiatal.Ha nem kívánja akk ott baj van és elöbb utóbb ugy is elhagyod
7/8 anonim válasza:
Figyelj most annyit tudsz tenni,hogy vársz rá,és addig csak csókok,simi.Ha pettingeltetek már?Ha igen,akkor amíg nincs szex csak pettingeljetek:)
8/8 A kérdező kommentje:
Szoktunk pettingelni.. csak ritkán, napközben vagy huga nyithat ránk bármikor, vagy nagymamája. Este meg mire rátérnénk fáradt és ugyancsak elmarad.
2009. jún. 26. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!