Ha megujjaztam a barátnőmet (szűz), akkor attól elszakadhatott a szűzhártyája? Meg kis darabkákat éreztem, azok mik lehetnek?
ÓÓóóó az ifjú tudatlanság.
Képzelem, hogy milyen biológiai felépítést képzelnek el a szűzhártyáról.
Furcsa, hogy minden ifjú titánnak mindig a gumimembrános forma jut az eszébe. igaz csak egy kicsit térnek el a valóságtól :P
Átlag esetben a szűzhártya tágításárólról van szó!
DE a végére leírom hogy vannak bizony kritikus esetek is ahol konkrétan átszakításról beszélhetünk.
A Szűzhártya a hüvelybemenetben található erős kötőszövetből álló "lemezt" képező szövetből áll, mely nem normál esetben nem átszakad hanem az első közösülés alkalmával a tágulása során kisebb-nagyobb vérzés kíséretében több helyen "bereped".
*ritka esetben úgy mint egy burok.
de alap esetben ezt úgy kell elképzelni mint Pl: a szánk széle is berepedezik amikor kiszárad vagy nagyon széthúzzuk a bőrt!
Nos egyéb tényezők:
Előfordulhat, hogy vérzés nélkül kitágul, vagy már eleve olyan tág annyira, hogy a hímvessző nem okoz benne nagy kárt.
Mivel ritkább esetben a kötőszövet nem fejlődik ki annyira, hogy teljesen nyitott legyen, ezért bizony vannak olyan jelenségek melynek szó szerinti a szűz hártya átszakításával jár, elég horrorisztikus tud lenni.
Lásd a képen az utolsót ábra. ott szinte teljesen zárt a szűz hártya.
De itt inkább orvoshoz kell fordulni (persze tervezett szexuális aktus élőt, minden épelméjű megviszolyogtatja magát) vagy nem?
Komolyan a fiatalabb korosztálynak már luxus elolvasni az erről szóló könyveket?
Lehet, hogy ennyire megreformálták az iskolai tantervet, hogy ezt a részt már kihagyták?
Esküsom nem értem hol lehet a hiba.
Na, ez korrekt válasz volt, és teljesen jogos a felháborodás.
Miért kell szegény lányt rögtön gombásnak meg tudom is én minek minősíteni? Jesszus....
23/N
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
ViaSayers, nem azt kérdeztem, hogy ettől szűz-e még, mint elég sok gyökér! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!