Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem fáj majd vele a szex?

Nem fáj majd vele a szex?

Figyelt kérdés
Nem fáj az első szex egy nállam sokkal idösebb pasival?Vagy az nem számit,hogy mennyi idős?

2012. máj. 7. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
De, akkor nagyon fog fájni ugyanis a fájdalom érzés számítása: Pénisz hosszúság + vastagság X életkor. Láthatod, hogy az életkor nagyban befolyásolja az eredmény nagyságát. Mondanom se kell, hogy minél nagyobb annál rosszabb. :(
2012. máj. 7. 14:45
 2/8 anonim válasza:
hát már hogyne fájna! minél idősebb egy ember annál nagyobb lesz a pénisze szeretkezés közben. én is mértem 18 évesen csak 15,5 centi volt szex közben most meg 46 évesen 27,5-re hosszabodik és ha nem vagyok figyelmes akkor az asszony ordítva pofoz, hogy fáj a méhe mert úgy behatoltam! úgyhogy előbb beszéld meg a partnerrel, hogy minden mehet, de csak a makkot engedd be rakni akkor nem lesz fájdalom!
2012. máj. 7. 15:06
 3/8 anonim válasza:
esetleg próbáljátok csak a popószexet! az nem fáj ha előtte kovászos uborkával megizgatjátok!
2012. máj. 7. 15:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Popó szex?! Hülye vagy?? Az még jobban fáj
2012. máj. 7. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Továbbá függ még a 67-es körzetben észlelt ufók fogmosási szokásaitol is.
2012. máj. 7. 17:29
 6/8 anonim ***** válasza:
előtte próbálgass feldugni magadnak mákdarálót, azzal kicsit kitágítod
2012. máj. 9. 14:18
 7/8 Joola ***** válasza:
Ne hallgass a hülye kommentekre! (Bár volt 1-2 vicces:D) Természetesen fájdalom szempontjából nem számít, hogy mennyi idős, sőt, ha tapasztaltabb talán figyelmesebb is lesz veled. Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy ha 14 év alatti vagy, ez bűncselekmény, de egyébként erkölcsileg sem tartják helyesnek, ha egy nagyon fiatal (18 alatti) lány és egy idősebb férfi van együtt. Leírod mennyi az annyi? (korotok?)
2012. máj. 18. 07:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen ezek a mai fiatalok csak magukkal foglalkoznak.
2012. máj. 20. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!