Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kíváncsiság alias szerelem?

Kíváncsiság alias szerelem?

Figyelt kérdés
a barátom 18éves.én 15.mindketten még szűzek voltunk.2hete voltunk már együtt amikor megtörtént az első szex.most vagyunk együtt lassan 2hónapja,nagy a szerelem.egyáltalán nem fájt az első,és minden alkalom egyre jobb.ugy érzem kicsit elsiettem az elsőt,de nem bántam meg egyáltalán.már az elsö pillanattól kezdve bízunk egymásban.
2009. jún. 24. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

most itt mi a kérdés ?

ha boldogok vagytok és szeretitek egymást és a bizalom is megvan akkor hajrá csak így tovább :)

bár én nem adtam volna magam ilyen hamar neki..remélem nem fog megunni azért mert ennyire hamar megvoltál neki..

de én csak szurkolni tudok ;)

2009. jún. 24. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az előttem szólónak tényleg elég hamar oda adtad magad a barátodnak de ha nem bántad meg és boldog vagy vele és ő is boldog veled akkor én is csak annyit tudok mondani hogy hajrá legyetek boldogok örökre! :D

18/F

2009. jún. 24. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!