Most akkor elélvezett, vagy kamuzik?
Figyelt kérdés
A barátnőmet kielégíteni a világ legnehezebb dolga. Vagy fél óráig szoktam b*szni, mire hangosabban elkezd nyögni, és végül "elélvez". Az elélvezés alatt azt kell érteni, hogy lelök magáról, és azt mondja vége (mert én az idő alatt már vagy 2x elmentem). Ha megkérdezem, hogy elment e, azt mondja "ja". De semmi nem jön belőle, úgymond. Nem látok semmi "testnedvet" eltávozni belőle, vagy bármi. Az előző barátnőimből mindből egy rakat jött ki a végén. Ebből a csajból egy csepp se. Most akkor kamuzik, vagy ilyen van?2012. ápr. 25. 19:19
21/26 anonim válasza:
nem minden csaj szokott spriccelni élvezés közben -.- a másik meg hogy a legtöbb csaj sima szex közben nem is tud elmenni....próbálkozz csikló izgatással
22/26 anonim válasza:
ezért nem kell 13-16 évesen szexelni....
23/26 anonim válasza:
Ha tök száraz és lelök magáról az azért lehet, mert valamit rosszul csinálsz. Azért kezd el nyögni, hogy azt hidd jó neki és végre befejezd a fél órás "b*szást". Ha jó lenne neki akkor nem azt válaszolná, hogy "ja".
Tapasztalatból mondom. Nekem is volt egy ilyen pasim. Béna volt, nem kívántam és mikor már fél órája "b*szott" szárazon, akkor én is eljátszottam, hogy élvezem, csak legyen már vége.
24/26 anonim válasza:
Úgy bírom, hogy a lányok szerint a fiú a béna, ha nincs kedvük a szexhez. Ha meg nem jó a póz ahogy csináljátok akkor miért nem szólsz neki? Néma gyereknek még az anyja sem érti a szavát. Azzal, hogy eljátszod, hogy élvezed még annak az esélyét is elveszed tőle, hogy felismerje, hogy ez neked nem jó. Csak összezavarod.
25/26 A kérdező kommentje:
naemberek. én jót akarok neki. a "fél óráig szoktam b*szni" talán egy kicsit erős volt, de hirtelen fogalmaztam, és amúgy s freestyleozok szóval megszoktam hogy mocskos a pofám. nem nedves. előtte órálozunk.
2012. ápr. 26. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!