Miért érzem úgy hogy azért nem tudok pasival kezdeni mert szűz vagyok és félek hogy mit szól ehhez a pasi? /25L/
tegnap 08:55
Én is ismertem hozzád hasonlót, de szerintem ez cseppet sem normális bármennyire is igazolod magadnak. Ez a kényelmi zóna. Általában a legtöbb ember nem tudja annyira elnyomni magában a vágyat hogy a lustaság és a félénkség győzzön. Ez nem döntés hanem megfutamodás!
tegnapelőtt 21:28
Ez olyan mint amikor félsz a pókoktól! :) Az a kis pók ezerszer jobban fél tőled! Neki halálfélelme van neked meg csak fóbiád. :)
Te félsz a fiúktól, de a fiúk sokkal jobban félnek a lányoktól! :)
Én 28 vagyok és pont mostanában sajnálkoztam hogy ha tehetném akkor visszakérném az elmúlt 10 évet mert annyi mindent hagytam ki! :(
ezt nem hiszem el utolsóóóó!
"A fiúk sokkal jobban félnek a lányoktól!" :D
tegnap 21:22
Férfi vagyok és az illatom is férfias! :)
Amúgy pedig igen! A fiúk félnek a lányoktól! :)
Én is féltem. Mostanra persze benőtt a fejem lágya és nem vagyok félőske, de régen nem volt ez így! :)
Rengeteg mindent veszítettem a félelmeim miatt!!!
Azokat az éveket senkitől nem kapom vissza! :(((
Manapság is vannk szégyenlős és szemérmes lányok?
A szerelem és a szeretet ha kölcsönös mindent megold, erre fordítsd a figyelmedet.Igyekezz kiismerni a partneredet, a link, komolytalan csak a szexre hajtó fiúkat kerüld el.
Ha van esze a fiúnak a szűz lányt tiszteli és megbecsüli.
Hát talán azért, mert mindenhonnan az folyik, hogy ki milyen fiatalon elvesztette már, vagy mert mindenhonnan a szex folyik, és így kicsit kívül érzed magad a körön. Kívülállónak érzed magad talán.
Igazából az a kérdés, hogy a kérdésedre megadott tippszerű válasz segít-e bármiben, vagy inkább felül szeretnél kerekedni rajta. ...tudok olyat aki 42-43 éves korában vesztette el. Szerintem igaza van annak, aki azt mondta, hogy kell valaki, akiben igazán meg tudsz bízni, mielőtt ez szóba jöhetne, és ez így is van rendjén.
Én is ezzel a problémával küzdök, mint te..... :)
Lett volna alkalom, de végül nem jött össze. Sajnos én is nagyon gátlásos vagyok, és sokszor érzem úgy, azért nem merek lépni, mert attól tartok, mi lesz, ha kiderül, hogy még szűz vagyok........
De próbálok változni és lejjebb adni a gátlásosságomból :).....
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!