Miért érzem úgy hogy azért nem tudok pasival kezdeni mert szűz vagyok és félek hogy mit szól ehhez a pasi? /25L/
én is szűz vagyok de csak 19 éves ja és lány... :)
én is elég gátlásos voltam az első (mondhatni egyetlen) pasimmal ... 3 hónapig jártunk aztán azt mondtam hogy elég...igazából nincsenek valami jó élményeim róla :/ elég erőszakos volt és rámenős...mondjuk így visszagondolva velem rámenősnek is kell lenni mert nem szeretem ha egy pasi határozatlan és nyúlbéla....na de nem ez a lényeg...
ez már vagy 6 éve történt és azóta egy pasim sem volt -.-
lett volna már több is csak vagy nem jött be nekem, vagy más csaj lecsapta a kezemről (ajj pedig azzal már majdnem összejött)
a gátlásosságom nem tudom mennyire vetkőztem le az évek során , de valahogy az az érzésem hogy ugyanolyan vagyok mint régen :S
nem tudom mi lenne ha járnék valakivel (igazából nem is merek :S ) mert mivel már nagyon régen nem volt fiúm, félek hogy nem lesz valami hosszú életű a soron követkeő kapcsolatom (ha egyáltalán lesz ) nem akarok egy önző állatot kifogni...de lehet hogy csak én félek és csak nagyon túl spilázom a dolgokat ... :S
mondjuk az vigasztal, hogy van akinek ennyi idősen még 1 pasija sem volt :S (de lehet hogy az viszont nem lenne ilyen szégyenlős és gátlásos mint én :S )
Én elveszem ha akarod! :) Akkor már nem lesz ilyen problémád! :)
28F
"Annyi mindent veszthetsz még el. Ha a bentlakó félelmekkel. Nem tudsz mit kezdeni. Hát kezdd el őket leküzdeni!"
(Depresszió : Múlnia muszáj)
ez aztán a feszültség oldó szöveg 22:05
21:43 te jót írtál ;)
általában az ember az elsőt olyannal szeretné átélni akit szeret, nem pedig egy futó kalandot akar xy-nal csak azért hogy "a francba csak veszítsem már el valakivel! "
ez k*rvák szokása.... akit egy kicsit is erkölcsös az azért megadja a módját a dolgoknak :)
19/L
most hogy mondjátok... én tavaly nyáron összeismerkedtem egy sráccal egy szórakozóhelyen...(végül nem lett belőle semmi, csak akkor egyszer találkoztunk)
de a buliban sokat beszélgettünk és amikor témába került hogy még szűz vagyok...úgy örült a srác mint majom a farkának...egyszerűen nem hitte el XD és teljesen rám akaszkodott, de végül leesett neki szerintem hogy elég idős hozzám meg ő egy kiélt ember és inkább nem akar nekem "ártani" úgymond... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!