Lányok! Komoly kapcsolatban több hónap esetleg év után vagy csak olyan futó kalandban vesztetették el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
A futó kaland egy éjszakás esetleg több alkalmas volt? úgy értem h nem jártatok a sráccal csak jóban voltatok és néha összejártatok szexelni. Komoly kapcsiban mennyi idő után?2009. jún. 19. 14:49
11/19 anonim válasza:
Az első komoly kapcsolatomban, kb 2 hónap után. (de már 4 éve ismertük egymást, barátok voltunk). Ja, és 19 voltam akkor.
21/L
12/19 anonim válasza:
Én első 1.5 hónap után, 18 évesen, de nem volt komoly kapcsolat, de szerettem.
Egy lány ismerősöm kb. egy éve 15 éves korában, egy sráccal, akivel nem járt, és nem is meghitt körülmények között történt.
Azóta is havonta váltja a pasikat.
13/19 anonim válasza:
Ismertük egymást, randizgattunk talizgattunk de nem jártunk, kb egy hónapra rá hogy megismertem utána történt meg! Nem fájt nem vérzett, kellemes élmény volt! akkor 16 éves voltam. Most 22
14/19 anonim válasza:
Komolya kapcsolat, 2 hónap után (fél évvel korábban 2 és fél hónapot együtt voltunk, de akkor nem nagyon történt semmi), másfél évet voltunk együtt.
15/19 anonim válasza:
15:28-as szerintem tévedsz mert akkor a mai fiatalságot beleértve magamat is elnézem (16) 2 hónap és 8 hónap között mozoghat! ritka az olyan a társaságunkba (ami elég sok emberre vonatkozik) aki 5 hónapnál tovább várt volna az elsőre
16/19 anonim válasza:
én sajnos futó kalandon veszítettem el egy őszi napon.nagyon megbántam a mai napig bár ujra fiatal lehetnék és vissza csinálhatnám !
17/19 anonim válasza:
Én 10 hónapja várok a barátnőmre,de megéri,mert mindennél fontosabb nekem. :)
18/19 anonim válasza:
Ja F/17
Első barátnő,és neki is vagyok az első. Előző voltam.
19/19 anonim válasza:
14 egy buliban nemrég történt és elképeztő jo volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!