Milyen pózban kéne a szüzességemet elveszteni?
Figyelt kérdés
én egy 16 éves lány vagyok... felvagyok készülve nagyon szeretjük egymást a barátommal máár volt petting is meg ilyenek... csaak azt nem tudjuk h mennyire fájna nekem meeg h milyen pózban kéne...2012. ápr. 14. 16:31
11/12 anonim válasza:
tényleg nagyon érett vagy, ha ezt itt kell megkérdezni :D miért kell mindent eltervezni? miért nem lehet csak úgy spontán?
12/12 anonim válasza:
Ha te akarod megb*szni akkor te legyél felül. :D Ha azt akarod hogy fájjon k*rvára akkor üljél bele, ha meg jó szexet akarsz feküdj hanyatt, lazulj el és bízd rá magad a pasira. Remélhetőleg nem szűz és nem fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!