Lányok, fiúk felmérés! A válaszadók közt ki szűz lány és fiú ezen az oldalon és hány évesek vagytok?
szűz vagyok, nem találok barátnőt :S
20 év előtt kéne azért :ĐĐ
19/F
Még szűz vagyok, egy darabig még az is szeretnék maradni. Ja, és az indoklás: azért mert csak!
14/L
24/F Nem.
Nagyon rég volt egy szépleány, kinek volt egy szörnyetege "én", de az a szépleány tovatűnt és becsapott, holott csodaszép angyali hangon óvra intett. "Válaszolok neked!" A fiúból, férfi lett és újra csak kereste őtet. Az idő múlása erős lelki fáradságra adott okot, de derekasan kereste újra míg szívében élt, élete megdobbantója. Erősen zaklatott a szíve vágya ő iránta, de jött a stoptábla. Be is keveredett a vízzel teli kútba, mert kiderült: nem számít már ő reája. Haragosan újra próbálta, de sikertelenül. A férfiból lett meggyötört szív, a nőből lett boszorka. Angyalból, boszorka, rút lesz és mostoha. :( Ömmm, ennyi.
De a férfiú nem viszi tovább terhét, bár látni látja őt és újra fellobban a pici láng, valószínúleg már nem is loboghat erősen már, mert angyalka tán többször próbálta már. Majd felnő és megvárja míg nyanyóka lesz a bosziból és elmeséli életének ezen picit szegletét. Ha fájni fog, fájjon. Volt ki hűségért, kedvességért és szerelemért kiáltott, de elutasította és földig gyalázta. Még szűz a férfiú, de nem is erőlteté, hisz előtte van még oly sok-sok év. De biza megfogadta: Akárkinek nem adom be derekam, hadd válasszak én és legyek újra boldogabb!
off: Kedves 16:56-os hozzászóló.
Ezt te találtad ki? Mindenesetre nagyon szép megfogalmazás, különösen az utolsó mondatod.
18/L
Még szűz, és még nem jártam senkivel, tehát eddig nehezen lehetett volna. Amúgy is, érzelem témában elég félénk vagyok, ha járnék is valakivel, nem valószínű, hogy túl gyorsan egymásnak esnénk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!