Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan lehet barátnőt szerezni?

Hogyan lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Sosem volt dolgom még 1 lánnyal se és nagyon magányos vagyok :(

17/F

2012. ápr. 11. 14:26
1 2
 11/15 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Ha változtatsz az öltözködési stílusodon,mindenképp olyan ruhát viselj,amiben JÓL érzed magad. Ha te flanel,kockás ingben meg farmerben érzed jól magad,visled azt. Szerintem se öltözz úgy,mint az úgyenevezett menő csávók.

2012. máj. 9. 11:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Foglalt = jegyben jár, vagy férjezett?? Nálam ezt jelenti a foglalt.

Attól mert jár valakivel még lehet vele beszélgetni, lehet a pasija egy bunkó f@sz, és te jobb vagy nála és alakul valami majd.

2012. máj. 9. 17:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát én a foglalt csajokkal is szoktam barátkozni, de ott néha frusztrált vagyok, nehogy túlzásokba essek.
2012. máj. 10. 13:34
 14/15 clariss válasza:

Szúrj ki egy aranyos csajt fogd el vidd haza :D

ha esetleg rosszul viseli, fenyegetőzik akkor ne engedd el. ha el akar menni üsd le nehogymár otthagyjon téged :O:D

2012. máj. 12. 21:17
 15/15 Johnny B. Goode ***** válasza:
Informatikus, az jó szak, tanulj rendesen, még ne törődj a lányokkal, aztán ha lesz rendes munkád, meg rengeteg pénzed, akkor a lányok jönnek majd maguktól, addig meg kitartás! :)
2012. máj. 17. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!