Szüzesség elvesztés módja ebben a korban "számít"?
Na szóval a helyzet a következő (és a probléma komplexitása miatt hosszú a "kérdés"):
Kissé elcseszett életet éltem/élek, aminek eredménye többek között az hogy 26évesen még szűz pasi vagyok. Olyan a munkám ami hosszútávon hajlamos kivenni az embert a társadalomból és részlegesen/teljesen antiszocivá változtat.
Annyira lekötött a munkám/életvitelem hogy az emberekkel való ismerkedés, érintkezés, bandázás, bulizás, stb. már 8éve kvázi nincs :s Ez az elején nem volt gond, mert megoldottam technikailag hogy ez a hiány ne okozzon gondot (vesztemre), de az utóbbi 2évben az anyagi és technikai jólét ellenére egyre gyakoribbak a hirtelen besokkolások, depressziós tünetek, lehangoltság, levertség, dühkitörések.
Úgy tűnik sőt biztos hogy kellene valaki nekem, csak eléggé antiszoci lévén és ismerve magamat ezt nem 2nap alatt tudom sikeresen kivitelezni, főleg hogy a munkám az idők során egyre több lett/lesz.
A kérdés tehát, hogyan győzzem le a gátlásaimat amik gyakorlatilag 10-12év alatt halmozódtak fel, aztán végül a szüzességemet hogyan veszítsem el?
Keressek egy "VidékiLányt" (ez volna a gyorsabb), vagy társkeresőkön keresgéljek valakit és felépíteni egy kapcsolatot (ez nyilván a lassabb és nem is biztos hogy összejön).
Netes "ismeretségi" körben gyakorlatilag 2ember két oldalt képvisel ebben a témában akikkel tudtam erről értelmesen beszélni:
Egyikük mindenáron azt javasolja hogy kapcsolatban/szerelemben célszerű, mert úgy a legjobb úgy az igazi, bár ő nálam idősebb és szűz.
Míg a másik nem veti meg a "VidékiLányt" sem, mondván ez segíthet gyorsabban oldani a gátlásokat, megbontani a depressziót és lesz némi tapasztalat is az első igazi kapcsolat előtt. Ö is idősebb de már nem szűz.
Mivel ez 50/50% így nem tudok érdemben dönteni és csak agyalok és agyalok ezen hogy miként legyen. Mindkét megoldásnak megvannak az előnyei/hátrányai, ezért is nehéz döntenem. Így kérdem a GYK-sok értelmesebb tagjait hogy segítsenek ebben tanácsokkal ötletekkel megoldásokkal.
Előköszi! :)
Na hali mindenkinek!
Először is szeretném megköszönni mindenkinek aki segített és segíteni próbál a jövőben is nekem. Nagyon jó érvek sorakoztak fel pro és kontra, mindkét oldal felől, hogy legyen a kapcsolat és úgy, vagy "VidékiLány" és úgy. Nagyon köszönöm, és ha rávettem magamat valamelyik útra igyekszem jól alkalmazni a tanácsokat.
A munkámról:
Ez egy olyan munkafajta, amit ha úgy csinálok ahogy a faternak szokása, gyakorlatilag felemészt minden időt pénzt és energiát is. Gyümölcstermeléssel foglalkozunk 2000óta. Első években még csak nőttek a fák, de már akkor hatalmas munka volt eljuttatni őket a termő állapotig (6500db egyedről van szó 15hektáron), aztán amikor összeálltak volna 2005-2007 téli/tavaszi fagy 100% kárt okozott, ezt mindet átvészelni túlélni, óriási munka és energia volt. 2008-tól 2011-íg növekvő pályán volt a termelés, idén már csak a tavalyit tudjuk produkálni. 1-2éven belül biztosan kezdődik a hanyatlás, mert csökken a termőállomány. Ezért új ültetvény létesült (3000 egyed 11hektáron), a termő régi mellé, ami azt jelenti hogy a 2000-res évekbeli munkatömeg részben visszaköszön, a mostani termő gyümölcsös kínálta munkahegy mellé. Sőt lesznek olyan évek ahol 9500 termő egyedet kell fenntartani.
Ráadásul ez olyan hogy ha a munkák nagy részét emberekkel/külsős emberrel csinálod, hosszútávon gyakorlatilag fenntarthatatlan, vagy legalábbis a termelés legalább 50%-a elúszik a levesbe mert nem úgy csinálja mint mi gazdák, de a fogyasztás ugyanannyi marad ha nem növekszik. Ezért minden műveletre gépek vannak beállítva, csak a szüretben dolgozik maximum egy tucat fő, a gépek körül. Minden más esetben ÉN és apám csinál mindent.
Na most ilyen körülmények között gondolhatjátok: csak gépekkel dolgozol (permeteléskor van két gép, hogy gyorsabb legyen, az összes többi munka 1gép és az az én egyik részem benne), jószerivel annyit csinálsz hogy tankolod az olajat és hajtod, kifogyott megint tankolsz, mire végigcsinálod a szezont már-már zombi leszel, hónapokon át gyakorlatilag hót egyedül vagy két tábla gyümölcsösben, egy erő+munkagép társaságában. Néha csinálsz aprócseprőt is, szintén egyedül, mert nem bízhatjuk igazán másokra. Tavasszal (amely évszakot kimondottan utálok ezek miatt) alszok átlag 5órát. Nem tudsz érdemben másnapra tervezni: vagy a fater szól közbe, vagy az időjárás. Most húsvétkor is "csak" annyi a program hogy öntözni kell éjjelnappal, de hétfő-kedd fagyot ígérnek, olyankor beindul a fagyvédelmi gépcsoport, jellemzően éjféltől reggelig kell menni de úgy hogy ha ott valamit elrontasz az egész szezonnak jó eséllyel harangoztak. Tehát ez az egész olyan hogy: vagy csinálod 100% kapacitással, vagy tönkremehetsz/mész.
Ezek után az eredmény: részleges, de inkább teljes elszigetelődés a társadalomtól, begubózás, antiszocizás, depresszió... egyetlen megoldás van a hatékony kapcsolattartásra: az internet.
Ez remekül működött éveken át, csak időközben kezdek rájönni micsoda felfoghatatlan veszteség ért és mikről maradtam/maradhattam le a 2000től 2012íg terjedő munkamániás időszakban. Meg már előre látni hogy a munka nem csökken, hanem innentől számítva 2015-ig a jelenlegi mennyiség duplájára nő majd, ahogy beáll az új termő terület. Fater abszolút munkamániás (első a munka, minden más szempont másodlagos) meg már neki "mind1" kvázi lesz*rja, hogy a többieknek (nekem és édesanyám) mi lenne a jó a célszerű, az optimális. 99%-ban a saját feje után megy, és ránt minket. A család totálisan széthullott, tesóm évekkel ezelőtt elmenekült innen, de nem boldogul és csak a pénzt küldjük fel időnként neki. Nincsenek hétvégék, nincsenek ünnepek, semmi és semmi, nem tudjuk élvezni az életet csak elmegy mellettünk évtizedek óta és csak a munka-munka-munka. Soha nem érünk a végére, nem lazítunk, nem pihenünk. Egyetlen "igazi" és használható mód a kikapcsolódásra a számítógéppel érkező internet adta lehetőségek.
Nem tudunk és én részemről már nem is akarok velük többé közös programot tervezni, mert a gyerekkorunk is problémás volt, azokat senkinek nem kívánom amiket átéltünk. 2000 környéktől úgy tűnt ha megcsináljuk a termő gyümölcsöst 2006-08-ra akkor minden rendbe jön egyenesbe állunk és jól élünk. Nem csak anyagilag, hanem lelkileg, családilag. Ehelyett 2012 van és lesz még 2015 is, csak a munkából lesz több, életből aligha.
Erre rádöbbenni hogy az amiket kihagytam soha többé nem jön vissza, illetve nem reprodukálható igazán már, mert az én korosztályom jórészt túl van ezeken csak mesélniük kell róla valakinek/valakiknek a társaságban, én meg csak a munkámat tudnám elmesélni, már ha volnának itt barátaim akikkel letudok érdemeben ülni egy délután beszélgetni... a falunkban már szinte mindenki utál minket, mert kívülről csak a fejlődés és anyagi jólét látszik, ami igaz is, de a család és az életünk romokban hever.
Tesóm és én is mentálisan sérültek vagyunk, nem tudjuk értékelni az apró dolgokat, kvázi semmit se már lassan és mindez a fater évtizedek óta tartó, de gyakorlatilag mióta az eszemet tudom, öntörvényűsége-uralkodása, és "nevelése" miatt van.
Most persze lehet azzal jönni hogy keress másik munkát meg hagyd ott az egészet, csak valószínűleg a mai világban nem sokkal engedékenyebb munkahelyre menni jóval kevesebb pénzért, otthagyni azt amit 20éve csinálsz (mert a gyümölcsös előtt/közben volt zöldség is) és ami teljesen elvette a fiatalságodat, és ami most kezdené igazán ha máshogy nem pénzben visszafizetni a befektetett tetemes energiánkat, az az eléggé... nem találok rá jelzőt. Igen tudom, a pénz nem boldogít. De ahhoz hogy váltani lehessen erről, alaposan át kellene képezzem magamat valami másra, felfuttatni/bebiztosítani az új munkámat, de addig is a gyümölcstermelést tartani kell, különben nincs semmi fedezet semmire. Nagy vonalakban ez és még sok egyéb a probléma, de úgy gondolom ez bőven elég egy topiknak.
Köszönöm hogy/ha teljesen végig olvastad az irományomat, ha további kérdésed van kérdezz privátban.
Sziasztok addig is !
Ne menj prostihoz, nagyon megalázó és nem ad igazi élvezetet, csak pillanatnyit.
Lehet egyéjszakás kaland, és komoly kapcsolat is, a lényeg, hogy mindketten akarjátok és vágyjatok egymásra.
Ezen agyalok továbbra is, hogy akkor prosti, vagy kapcsolat. Csak ilyenkor van az is hogy esetleg beleőrül az ember, és eszébe jutnak olyan dolgok melyek normális esetben soha, és azért jó volna a nyertesen kijönni az egészből.
Meg mivel alapértelmezett lenne a condom, a szüzesség fizikailag nem veszne el csak logikailag, mert bár bedugtam, de bőr a bőrrel nem érintkezne.
Tehát szeretettel ( :D ) várom további hasonló procedúrán átesett sorstárs válaszát is a témakörben.
Szerintem kezdj el aktívan csajozni, aztán majd kiderül, mi lesz :)
Pozitív hozzáállásod legyen, lehetőleg olyan helyekre menj, ahol sok a csaj.
Hali!
"Bármiben vagy te hoztad létre!!!" -azért ez nem teljesen így van.
"Véleményem szerint NE menj vidékihez, mert még jobban sérülni fogsz." -vidéki befagyasztva. Jelenleg társkeresőzők, helyi lehetőségek felmérése folytonos. Ha viszont több lehetőség is meghiúsult, akkor vidéki is lesz.
"A megoldás lenne a tudatalatti probramod semlegesítése az általam, vagy ha messze laksz valamelyik barátom segítségével." -köszi a felajánlást de már javában folyik a problémahegy felszámolása. Ez még több hét, esetleg néhány hónap, de folyik.
még1× köszi hogy írtál.
Több embert is ismertem/ismerek, akik nem tizenéves korban vesztették el a szüzességüket. Szinte mindegyikük vagy túlmisztifikálta a dolgot, vagy aránytalanul és főleg rossz helyekre helyezett bizonyos hangsúlyokat. A teljes élethez hozzátartozik a szexualitás, de azt ahány ember, annyiféleképpen éli meg. Csak a két véglet: a "kakas" ráugrik minden tyúkra amelyik megáll neki, amelyik nem, azt kergeti addig, amíg míg meg nem áll. A másik az "agave" (kaktusz) aki 40-70 évig fejlődik és készül a virágzásra, hogy egy gyönyörű virágban kinyíljon és megtermékenyüljön, s rögtön utána elpusztul. A két véglet között a variációk sora végtelen. De ami a legfontosabb: az ember társas lény! Társat keres és ha megtalálta, akkor érzi úgy, hogy tökéletes az élete. Akkor a szexualitás is már olyan természetessé válik, mint az egyéb emberi dolgok. És itt társ alatt nem a sírig tartó kapcsolatot értem, hanem egy másik emberrel kölcsönös vonzalom alapján történő öszzekapcsolódást. Van akinek ez megtörténik tizenévesen, van akinél huszon-, harminc-, sőt később.
Amit a családi gazdálkodás kapcsán írtál, azt sokkal nagyobb problémának érzem. Ha te ebben a gyümölcstermelő szituációban nem érzed boldognak magad, akkor társat sem akarsz ebbe belerángatni. Egyébként is ha a nap nagyrészében a permetezőgép a "társaságod" (no meg apád), akkor a maradék kevés idődben nem a számítógépeddel kéne foglalkoznod. Hanem hús-vér emberek társaságát keresd. Keresd a hozzád hasonlót. Ha végleg nem tudsz/nem akarsz elszakadni a "gyümölcsöstől", akkor figyelj rá, hogy RENDSZERESEN tegyél "kiruccanásokat" ebből a szűk körből, mert különben beleragadsz, és elnyel mint a mocsár! Most még csak a szüzességed a probléma, de lassan jönni fog a többi is, ha nem teszel ellene.
És a szüzesség ellen nem egy "fizetős" a megoldás, ezt te is tudod. Az alapproblémádat nem oldja meg, sőt ront rajta. Önbizalmat ad? Ne hidd! Keresd a társad! Aki majd téged akar és nem a pénzed, aki a gyönyört akarja megélni veled együtt, mert a szex az nem más, mint ez. Attól, hogy lefekszel egy "vidéki lánnyal", még valójában szűz maradsz.
Köszi uccsó ^^!
Rajta vagyok a megoldáson :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!