Mi a velemeyetek egy olyan lanyrol, aki szuz szeretne maradni mig meghazasodik?
Jarnatok egy ilyen lannyal?
Kort is kerek! Es az idetlen valaszokat kerlek,inkabb hadjatok ki !koszonom:)
Sok mindentől függne nálam. Például, hogy hány éves amikor találkozunk, és, hogy én hány éves vagyok akkor. Ha ilyen 16-17-18 évesek lennénk, amikor összefutunk...háát... NAGYON szerelmesnek kéne lennem belé, hogy ne hagyjam el fél év után...
23F
Igaz én csaj vagyok és még csak szűz sem vagyok már, csak véleményem szeretném leírni erről a dologról.
Nos, kedves kérdező ezt mindenki önmaga dönti el, hogy házasságkötésig szűz szeretne maradni, vagy pedig idő előtt elveszti a szüzességét. Ma már nem nagy szám házasságkötésig szűznek lenni, mert aki idő előtt elveszti valakivel a szüzességét lehet olyan jó feleség később mint az aki szűz egészen a nászéjszakáig. Tehát nem fokoz szerintem semmin, hogy valaki a nagy eseményig érintetlen. 26/n
Minden további nélkül járnék egy ilyen lánnyal, ha szerelmes vagyok belé. Manapság a szex túl van értékelve és nekem bejönne egy ilyen erényes, erkölcsös lány, de hogy olyan ritka mint a fehér holló az is bizonyos. Pláne, hogy számomra rendkívül taszító a mai fiatalok hozzáállása a szexhez (és még sok minden máshoz is), úgyhogy nagyon tudnék értékelni egy ilyen gyöngyszemet.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!