Hol találhatok ilyen csajt?
Szűz vagyok 20 éves 168 magas és olyan barátnőt keresek aki a szüzességem elvétele után.még tanítgatna szexelni.Hajlandó volna erre egy nő úgy,hogy nem szerelmes belém.
Már 2 hónapja ilyen csajt keresek.
Plusz egy jó barát is lenne.
Egyszóval legyen megbízható személyiség is.
Van ilyen?Ha igen hol keresgéljek?
Elnézést helyesbítenék max 7-10 alkalommal leszünk szerelmesek lásd a cikk alján:
Hát te még másolással sem fogsz doktorit szerezni. Azt írja a cikk hogy átlagosan, és nem azt hogy maximum.
Egyes, leülhetsz. :)
Nincs a környezetedben ilyen csaj? Szexbarátság. Semmi több, néha eldumáltok, néha szexeltek és ennyi. Nyista érzelmek.
Nekem volt egy ilyen haverom, mindenki azt hitte járunk, de nem. Párszor összebújtunk, ha úgy hozta a szükség. Mióta pasim van azóta néha összejárunk sörözni, dumálni, de csak ennyi.
Nekem pont ilyenre lenne szükségem.
Hogy ismerkedtél meg vele?
Azért nekünk kellett pár év mire ilyen szintre kerültünk. Egy fesztiválon ismerkedtünk meg, és kiderült, hogy egy városban lakunk. Párszor együtt mentünk koncertekre, ismerősökkel buliztunk. Párszor együtt filmeztünk. Igaz mindvégig megvolt a kis szikra, hogy igen vele lefeküdnék, de barátként kezeltem végig, nem is akartam, hogy a pasim legyen, ő meg mindig hangoztatta, hogy neki nem kell barátnő. Aztán volt, hogy panaszkodtunk egymásnak, hogy szexhiány van, aztán "mi lenne ha" alapon lefeküdtünk. Egész jó volt, de egyikünk sem akart többet. És nekünk ez így nagyon is jó volt.
Szóval mi is haverként kezdtük, aztán barátok lettünk, aztán kicsit kibővítettük a fogalmat. Fontos kommunikáció, na meg a játékszabályok lefektetése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!