Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 12 éves vagyok egy hónap és...

Eszter133 kérdése:

12 éves vagyok egy hónap és töltöm a 13-at és a legjobb fiu barátom felajánlota hogy elveszi a szüzeségemet mitt tegyek?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 5. 12:18
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Hat szerintem csak akor engedd meg neki ha erzel valamit iranta es ha ois erez valamit irantad....mert ha nem igy van akor esetleg elmongya a baratainak es akor a tobiek is leakarnak fekudni veled....szerintem meg varjal a szuzeseged elvesztesevel!!!!!
2012. ápr. 6. 10:53
 32/36 anonim válasza:
kicsit nagyon korai de ha ribanc akarsz lenni nyugodtan
2012. ápr. 6. 19:25
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

A mai tinik szemében én mennyire cikis lehetek :D 20 éves szűz lány.Szerintem el sem tudják képzelni hogy van ilyen.

Egyébként hallgass itt az előttem szólókra és várjál még.

2012. ápr. 7. 03:09
 34/36 anonim ***** válasza:

én 15 évesen szűz vagyok...

és ha bárki akár most felajánlaná, gondolkodás nélkül nemet mondanék! van fiúm, akibe szerelmes vagy, majd Ő megteszi, és nem szívességből, hanem mert szeretjük egymást! az első legalább szerelemből történjen meg mindenkivel...

utána ha annyira akarod azzal bújsz ágyba akivel akarsz, de a szüzességed ne csakúgy félvállról dobd oda valakinek...

és amúgy is, a fiú mennyi idős???

2012. ápr. 10. 16:56
 35/36 anonim válasza:
S*Z*O*P*D*L*E ! ! ! x D
2012. ápr. 25. 00:11
 36/36 anonim ***** válasza:
12 évesen ezen gondolkozol? Te már ribancosodsz... barbiezz és tanulj, ne ilyen baromságokon gondolkodj.
2012. máj. 7. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!