Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz, ha már 17...

Szerintetek gáz, ha már 17 éves vagyok de még szűz?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 23:55
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Csak a vélemény érdekel!!
2012. ápr. 5. 00:02
 12/26 anonim ***** válasza:

ha fiú lennél keresnél partnert :D

amúgy nem lehet h ez a baj? h nem is keresel? :P

2012. ápr. 5. 00:05
 13/26 anonim ***** válasza:
Énis ezt gondoltam, de ez hülyeség. Ne foglalkozz vele, éld az életed ahogy eddig. Egy szép napon megtörténik és már nem leszel szűz.
2012. ápr. 5. 00:06
 14/26 anonim válasza:

Nem érzésre megy!

Ez nem ilyen dolog!

Majd eljön az ideje!

És ha 22 évesen is szűz vagy az sem gáz!

2012. ápr. 5. 00:07
 15/26 anonim válasza:

00:02

De ennek így nem sok értelme van, mert nyilván azért írtad ki a kérdést, mert te magad gáznak érzed és szívesen megismernél egy fiút, akivel elveszítenéd.

Változó, hogy ki szerint gáz és ki szerint nem- Meg kell tanulnod, hogy valójában semmi sem gáz, csupán akkor mondja valaki valamire, hogy gáz, ha azt akarja elérni, hogy rosszul érezze magát a másik fél. Ez olyan, hogy a cukrászok szerint gáz hentesnek lenni, a hentesek szerint meg gáz cukrásznak... A szavak csak eszközök, nem érnek semmit ha valaki nem veszi komolyan őket, érted?

El kell hinned, hogy semmi sem gáz, tehát ez sem...

18/F

16/26 A kérdező kommentje:
Nem,nem ez a baj,az a baj,hogy nem is akarok.Hogy miért az pedig egy hosszú történet,és nem ide tartozik.
 17/26 A kérdező kommentje:

Időpont ma 00:07

Igen értem!:)

2012. ápr. 5. 00:09
 18/26 anonim válasza:

00:09

Ennek örülök. Ha gondolod elmesélheted a hosszú történetet privátban, lemerném fogadni, hogy a megoldás rá pofon egyszerű csak felnagyítod. Írj bátran, ha szeretnél, most úgysem tudok aludni :)

2012. ápr. 5. 00:14
 19/26 anonim válasza:
100%
Inkább az lenne a gáz,ha csak azért feküdnél össze valakivel mert neked ciki,hogy még szűz vagy. Mindennek eljön a maga ideje
2012. ápr. 5. 00:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gáz hogy a mai világban meg kell kérdezni az ilyet, mert van aki 5.-ben k#rváskodik már, és akkor ezért ö "menö".
2012. ápr. 5. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!