A prosti felárat számíthat fel ha szűz vagyok?
Jajjj uramisten! Régen se haltak bele, ha 20 fölött vesztették el a...
állj, te szüzességről vagy ártatlanságról beszélsz??? mert nagyon nem mindegy ám... :P
Miért, nem jó ártatlanul? Nem kell fűnek-fának tudnia róla, ennyi. Párom is 23 volt, mikor először összejött neki, most 39 és... hát, egyáltalán nincs okom panaszra <3 Exem 21 volt, egyik bátyám szintén 21.
Ha annyira meg akarsz dugni valakit, akkor inkább menj el egy koncertre/diszkóba, meghívsz egy kicsit gátlástalanabb csajt pár piára, és úgy fogja széttenni a lábát, hogy öröm lesz nézni is. Ja és nem kapsz el pl tetvet.
Emberi kapcsolatokra teljes mértékben alkalmatlan vagyok.
"Ha annyira meg akarsz dugni valakit, akkor inkább menj el egy koncertre/diszkóba, meghívsz egy kicsit gátlástalanabb csajt pár piára, és úgy fogja széttenni a lábát, hogy öröm lesz nézni is"
Ez pedig az egyik legnagyobb tévhit. :D Szétteszik azok pár feles után akárkinek, aki jól néz ki.
A tetvekről pedig annyit, csak gumiban vállalják a lakásosok, és soknak van egészségügyi igazolása. Az általad említett koncertes csajok veszélyesebbek e téren.
Lány vagyok... ebből kifolyólag nem nagyon van/volt/lesz szükségem prostira... :D
Én csak azt írom, amit én látok a világból. Elég gyakoriak ezek a bulilányok, akik előtt, ha azt mutatod, hogy pénzes vagy (öltöny, drága pia stb.), simán szétteszik a lábukat.
Azért remélem tévedek, és az elmúlt 2 évben eltűntek ezek a fajták a szórakozóhelyekről...
Miért lennél alkalmatlan emberi kapcsolatokra?
Én is, ne aggódj...
Tudom, ittlétem rácáfol erre, de akkor is...
Undorodom a másik testtől, a verejtéktől, a lábaktól, tiszta bacilustenyészet egy másik ember, és nagyon nehéz dolog eltekinteni tőle, és közel engedni magamhoz. Utálom őket, mert gyarlók, hazugok, önzőek, és csak a saját érdekeiket nézik, azt, hogy mással mi van, azt nem. Megvetem őket, mert tudatlanok és elhisznek sok dolgot, birkákká válnak, irányítható tömeggé, és lusták tenni az életükért, csak siránkoznak, hogy de rossz nekik, mert jaj...
Nagyon nehéz ezt az ítéletet félretenni (nem, nem előítélet, önérzetes olvasók mielőtt lepontoznának, tessék magatokba nézni...) és találni valaki olyat, aki képes tenni az életéért, nem lusta, és tud is gondolkozni. És ha ez megvan, és öröm van, hogy ő legalább kivétel... nos, akkor még mindig ott van az undor, amit meg legyőz a szerelem, ha hagyja az ember, hogy kialakuljon.
Valahogy így?... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!