Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
sziasztok!17 éves lány vagyok,1 éve van komoly kapcsolatom,3 hete vesztettem el a szüzességem,védekeztünk,és elvileg minden rendben volt(nem szakadt ki az óvszer,nem csúszott le stb),és rá 2 hétre még1 szeretkeztünk,és ott is minden rendben volt elvileg,de mégis a szüzességem elvesztése óta enyhe fájdalmat érzek az alhasam tájékán(enyhébb a menstruáció előtti fájdalomtól)és mintha kicsit fáradtabbnak is érezném magam(bár lehet h a stressz oka).Lehet h teherbe estem?2012. márc. 26. 17:47
11/13 anonim válasza:
Ha megjön akkor nemvagy terhes :'DDDDDD
12/13 A kérdező kommentje:
ez azért nem így van,mert tudtommal akkor is lehetsz terhes,ha menstruálsz(bár olyankor nem annyira intenzív a vérfolyás)
2012. márc. 27. 19:22
13/13 anonim válasza:
Vegyél egy terhességi tesztet, ha nem bízol Magadban. Bármelyik patikában lehet kapni, kb. ezer Ft... vagy menj el nőgyógyászhoz, az amúgy sem árt, sőt már azelőtt el kellett volna menned egy sima vizsgálatra, mielőtt lefeküdtél a barátoddal. Nem tudom, nekem valahogy ez volt az első, azután, hogy Anyummal megbeszéltem mindent és ő kísért el a nőgyógyászhoz... de mindegy. Mindenki más, csak a baj meg hamar megvan.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!