Melyik a legalkalmasabb póz a szüzesség elvesztésére?
Igen, a misszionáriust javasolják, ennek a legjobb a "fekvése", így áll a hüvely és a pénisz olyan szögben, hogy a legkisebb fájdalmat okozza.
De ha még félsz, bármitől is, ne tedd meg. Majd ha tuti biztos vagy magadban és semmi kétséged nincs!!
Az első alkalom is alkalom, akkor is bele kell adni mindent. Ha egy nő csak fekszik szex közben, szerintem az nem is szex, hanem csak a férfi dugja...
a szexből, hogy szeretkezés legyen összhang kell, bizalom, megértés, közös akarás, szeretet, szerelem. Együtt kell tenni, tehát mozogni is együtt kell. Irányítsátok egymást, és idővel kialakul. Az első alkalom minden kapcsolatban furcsa, és kb kell 10 szeretkeés, hogy valamennyire megismerd a másikat.
azt szoktak mondani ha a baratod kedves,segit neked ugymondan iranyit,(mozgatja a feneked pl.ha fentvagy hogy felvedd az Ö ritmusat)nekem konyebb volt alul lenni hagyni hogy Ö hatoljon be elsore igy csak addig fajt amug atszakadt a szuzhartyam...felulrol nekem most is kenyelmetlenebb nehezebb "beengedni".
A fiuk tobb mindent tudnak tenni ha azt nezed nem ugy mint a lanyok a fiuk behatolnak a lanyok pedig hagyjak, azert megsem legyel ugy mint aki nincs ott figyelj ra csok kozben de ne igyekezz Te Öt iranyitani! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!