(Most már nem) szűz lányok, ti mennyi idő után feküdtetek le a barátotokkal? Mármint h. mennyi ideje jártatok, amikor elvesztettétek a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik 18 év felett veszítették el a szüzességüket.2012. márc. 24. 08:43
11/28 anonim válasza:
Hali! Bár én a 18as korhatár alatt voltam,de azért egész jól kivártuk a megfelelő időt :)!fél évig csak kerülgettük egymást, aztán mikor összejöttünk, onnan számítva 10hónappal később lett ő az első pasi az életemben:P. Szokta is néha mondani,hogy ha akkor nem szeretett volna ennyire, nem biztos hogy várt volna eddig :D (ma már több mint 7 éve járunk :p)
12/28 anonim válasza:
16 voltam és 3 hónapja voltunk együtt, aztán még jártunk 2 évig.
13/28 anonim válasza:
18 voltam, 1 hónapja voltunk együtt. Azóta a 4. évünket is megünnepeltük már :)
14/28 anonim válasza:
3 hónap után 17 évesen, azóta is együtt vagyunk :)
15/28 anonim válasza:
hello!
21 eves voltam es egyuttjarasunk utan 20 honappal kesobb veszitettem el a szuzessegem a jelenlegi baratommal :)
16/28 A kérdező kommentje:
20 hónap? Hűha, türelmes volt a srác akkor.
2012. ápr. 10. 09:43
17/28 anonim válasza:
bizony, latom, ritka eset, hogy egy ilyen fiu ennyit varjon
18/28 anonim válasza:
17 voltam, kb. 2 fél hónap után. Összesen 8 hónapig voltunk együtt
19/28 Petra199 válasza:
Szia én 16 vagyok és 8 hónapot várt a barátom, és már több mint 1 éve együtt vagyunk :)
20/28 anonim válasza:
Én 17 voltam és én fél év után feküdtünk le egymással, azóta is együtt vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!