Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha te szeretsz valakit,...

Ha te szeretsz valakit, mennyi időt várnál rá?

Figyelt kérdés

Max. hány hónap?

(Értem, ha valaki azt írja,hogy ha szeretem akkor addig ameddig kell,de arra lennék leginkább kíváncsi, hogy kb hány hónapot.)

17

2012. márc. 18. 19:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem szegényke :)
2012. márc. 18. 19:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha szeretem, de ő visszautasít akkor semennyit. Mert ha igazán szeretem, akkor elfogadom ezt, akármilyen közhely. Mert amúgy mire kéne várni? Hogy szakítson a mostani párjával? Ugyan, az igéretek nem túl tisztességesek.
2012. márc. 18. 19:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább hallgasd meg azt a zenét és kiderül hogy kiről irkálsz.
2012. márc. 18. 19:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

19:44 vagyok, jaj de hülye, nem figyeltem, hogy hova írtad a kérdést :D xD

Szóval én a barátommal 10 hónap után feküdtünk le. Ha már nem lenne szűz akkor nem tudom meddig várnék. Attól függ miért kellene várni. Ha valami buta indok miatt, akkor azt nem fogadnám el. De ha spontán úgy jönne ki, akkor elég sokat is. De az biztos, hogy ilyen pár napok, hetek után semmiképp nem feküdnék le senkivel még.

2012. márc. 18. 19:48
 15/20 anonim ***** válasza:
19%

1) Tudni kellene kérdezni!

2) Várasd szegényt sokáig, nehogy legyen egy jó élménye

3) Érett emberek nem kínozzák egymást, vagy hamar közös az összhang vagy felejtős az egész

4) Szegényt az orránál fogva vezeted, de olyan hülye és bamba szegény hogy b*szik elhagyni

5) Aztán majd néz nagyot mikor rádöbben, hogy a csúnya puncidra várt hónapokig xD

2012. márc. 18. 21:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Én maximum egy év, ha még azután se akkor bizony leülök vele beszélgetni erről a témáról, kulturáltan, hogy akkor hogy is képzeli el ezt az egészet a jövőben.
2012. márc. 19. 14:41
 17/20 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek: Bizony ám, ha valaki nem tinikurv@ és nem adja oda magát az első egy két-héten belül,azt a fiú csúnyán megjárja. Hisz ebben a világban az a jó, ha mindenki minnél hamarabb kúratja magát szerte szét. Ebből is látszik, hogy te is egy olyan gyökér vagy, aki csak arra hajt, hogy minnél több csajt meghúzzon, utána büszkélkedjen,meg kurv@'n@k nevezze őket. Szóval a te fajtádból nem kérek.

Micsoda meglepődés... nem vezetem az orránál fogva attól, hogy nem feküdtem még le vele... sőt... szerintem ne is nagyon szólj bele ebbe a dologba, ha csak kötekedni tudsz. Egyébként meg majd ne sírjál huszon vagy harminc párévesen, hogy a feleséged egy kuuurv@, meg hogy félrelép mindenkivel,esetleg nem lesz normális életed, ha az ilyen nőket keresed. Puszi :))

2012. márc. 19. 19:04
 18/20 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat pedig köszönöm szépen :33
2012. márc. 19. 19:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, hogy ezekből a "várós" csajokból előbb utóbb mindig kibújik, hogy minden nő, aki normálisan fekszik le a pasikkal, az ku.rva és hasonló válogatott szidalmak. Nem értik meg, hogy mennyivel kevésbé lennének frusztráltabbak, ha ítélkezés helyett inkább szexelnének egy jót. Sok sikert!
2012. márc. 20. 10:34
 20/20 A kérdező kommentje:
Jó,bújj el!
2012. márc. 20. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!