Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mit gondoltok erről?...

Ti mit gondoltok erről? Elítélitek?

Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, most 14 éves, és tudom róla hogy már 1 éve nem szűz, de csak a napokban tudtam meg hogy hogyan vesztette el. Buliba volt, full részegre itta magát, semmire sem emlékszik, úgy mesélték neki, és egy 23 éves kb 120kg-s férfivel táncolt, majd az az asztalon elvette a szüzességét. :S Ez volt 13 éves korában. Normális az ilyen ? :S Ezt nem ő mesélte, hanem valaki aki látta az egészet. Vagyis többen is. 2 hónapja pedig védekezés nélkül szexelt, és majdnem teherbe esett..

2012. márc. 11. 21:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
63%
Szemrebbenés nélkül Dunába lőni mindet, aki nem tett ellene semmit!!! És kedves kérdező ha falazol ezeknek, akkor téged is a Dunába kívánlak...
2012. márc. 11. 21:45
 22/39 anonim ***** válasza:
Az. Ha 13 évesen nem restelt bebaszni és megdugatni magát akkor menjen is intézetbe. Majd amikor az 5. ember erőszakolja meg, rájön h csak nem kellett volna elzülleni
2012. márc. 11. 21:46
 23/39 anonim válasza:
Hát gyönyörű... Én is hallottam hasonlóan szép történeteket, de talán nem 13 évesekről...
2012. márc. 11. 21:46
 24/39 A kérdező kommentje:
Miért falaznék nekik ? :S
2012. márc. 11. 21:48
 25/39 anonim ***** válasza:
35%
A 13 éves kori sztorija tulajdonképp erőszak, ő ebben a történetben áldozat, akkor is, ha elkerülhette volna azzal, ha nem megy partyzni. Ezért nem ítélem el. Talán pszichológusra is szüksége lenne. Az, hogy védekezés nélkül kefél, rettenetesen elszomorító, de ebben főleg a szülőket érzem hibásnak, pláne az előző történet alapján.
2012. márc. 11. 21:53
 26/39 anonim ***** válasza:
Nem, van egy ismerősöm aki 13 évesen vesztette el, és tök normális.
2012. márc. 11. 21:53
 27/39 Senki Alfonz válasza:
45%

Jártam pár hétig egy csajjal , az ö lánya volt ilyen korban meg stilusban is ,nálam 5 évvel fiatalabb sráccal járt de ö is akarta azért nem tekertem le a srác fejét. Egyáltalán nem itéltem el, próbáltam rá vigyázni amennyire lehetett azután is hogy az anyjával szakitottam .

A volt csajom sulyos alkesz volt elég hamar kiderült.

Neked mi a szereped ebben a történetben kérdezó ?

35/F

2012. márc. 11. 22:05
 28/39 A kérdező kommentje:
Régen elég jóban voltunk, és hát én is féltem a csajt.. :S
2012. márc. 11. 22:09
 29/39 anonim ***** válasza:
10%
Tudjátok milyen hamvas egy 13 éves kislány nunija???
2012. márc. 11. 22:11
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Azért arra kíváncsi lennék, hogy akik nem bólogatójánosok módjára helyeslik ezt az egész dolgot, vajon miért lettek lepontozva?
2012. márc. 11. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!