Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a fene van a szűz fiúkkal,...

Mi a fene van a szűz fiúkkal, hogy vagy fel sem áll nekik vagy hamar elmennek?

Figyelt kérdés
Miért ilyen lúzerek? Miért nem áll fel nekik? Vagy 5 perc alatt majdnem az összes szűz fiúcska elmegy elsőre. Ilyen töketlenek lennének? Alap, hogy bírják vagy 20-25 percig, legalábbis az lenne. Vagy csak én hiszem?
2012. márc. 11. 15:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Lányként azt kell hogy mondjam, te egy igazi címeres marha vagy.
2012. márc. 11. 21:22
 22/25 anonim ***** válasza:

Talán ha nem lennél olyan marha hogy béna szűz p ö c s ökkel állsz le dugni, akkor te sem lennél ennyire szánalmas. :DDDDDD Vagy olyan szar vagy, hogy nem kellesz csak az ilyen kis lúzereknek? Zsák a foltját... szokták mondani:DDDDDD

(Te sem lehetsz különb!)

2012. márc. 11. 22:27
 23/25 anonim válasza:
Nálam az első olyan volt, hogy kib@szottul nem akartam elmenni még majd egy óra után sem, ezért abba kellett hagyni, de legalább a csajt úgy kielégítettem a farkammal, hogy legalább ez nem volt gond.
2012. márc. 12. 02:56
 24/25 anonim ***** válasza:

nyugi emberek! a kérdés szerintem kamu :) egy kis visszavágás az olyam megjegyzésekre, hogy:

-isten mentsen a szűz lányoktól

-inkább egy gyökértömés, mint egy szűzlány

-szűzzel soha többé

-stb. stb.

ez szerintem az olyan pasiknak szólt, akik osztják az észt az elért "szexuális kultúrájukról", amit nem akarnak "lejjebb" adni :D

2012. márc. 12. 14:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy provokálni akar a topiccal, az ilyeneket agyon kéne lőni.
2012. márc. 13. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!