Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a fene van a szűz fiúkkal,...

Mi a fene van a szűz fiúkkal, hogy vagy fel sem áll nekik vagy hamar elmennek?

Figyelt kérdés
Miért ilyen lúzerek? Miért nem áll fel nekik? Vagy 5 perc alatt majdnem az összes szűz fiúcska elmegy elsőre. Ilyen töketlenek lennének? Alap, hogy bírják vagy 20-25 percig, legalábbis az lenne. Vagy csak én hiszem?
2012. márc. 11. 15:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
ez változó...mármint nem a szüzességtől függ...van aki szűz és bírja egy óráig is,..és olyanok is vannak,akik már vagy 20 csajon végigmentek aztán mégis olyan önzőek,vagy bénák,h pár perc és elélveznek azt kész...
2012. márc. 11. 15:42
 12/25 anonim ***** válasza:
Kérdező? Kin gyakoroljanak, ha lehetőséget sem kapnak. Lefogadom valami tökéletesség lehetsz, aki mindent megkapott. Jó életed lehet!
2012. márc. 11. 16:03
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tökéletes. De egy fiú legyen férfi az ágyban!
2012. márc. 11. 16:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mutasd meg neki, hogy milyen az, te agyatlan marha.

Egy férfi aki életében nem szexelt, honnan a ku*va anyjából tudja hogyan kell férfiként viselkedni az ágyban?!

2012. márc. 11. 16:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ahogy megláttak téged csupaszon, gyorsan túl akartak lenni inkább az egészen
2012. márc. 11. 16:31
 16/25 anonim ***** válasza:

Miért lennénk lúzerek te idióta? Ha egyszer az első! Majd utána reklamálhatsz de az első alkalommal amikor úgy is annyira meg vagyunk illetődve már nehogy 1 órás menetet kelljen produkálni!

És talán azért végzünk hamar mert annyira tetszetek és jó érzés bennetek lenni hogy nem bírjuk sokáig!

Nekem is az első kb 5-7 perc volt (megjegyzem van aki több év gyakorlattal is csak eddig bírja) és nekem is átfutott az agyamon ez a férfi állat vagyok duma és amint elkezdtem keményen tolni meg gyorsan azonnal éreztem hogyha a másodperc töredéke alatt nem lassítok akkor hamarosan nagyon kielégült fejet fogok vágni!

2012. márc. 11. 16:46
 17/25 anonim válasza:
0%

nem tudom mi van velük de én szüz vagyok nekem keményen állna , biztos hamar elmenék de én 10 szer egymásután simán kiverem , ha nővel lennék akkor meg birnám bármeddig csak lehet közbe sokszor elmenék, keményen meg tudnám én is rakni főleg hogy kivagyok rá nagyon éhezve keményen adnám neki, de én ezért megyek el örömlányhoz sokszor és akkor már egy igazi férfit a kap majd a csaj

20 fiú

2012. márc. 11. 17:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Fel sem áll? RONDA VAGY!

Hamar elmennek? KAPKODSZ MINT AZ ÁLLAT ÉS NEM HAGYOD ŐKET A SAJÁT TEMPÓJUKBAN DUGNI TE MARHA!

2012. márc. 11. 18:38
 19/25 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek ne marházzatok!
2012. márc. 11. 19:10
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Oké Te MARHA! :D
2012. márc. 11. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!