Most fogom elveszteni a szüzességem de nem barátnővel hanem van egy lány aki feljön hozzám és. Jótanácsok?
kicsit ideges vagyok h minden jól mennyen, betudjam neki tenni.., ne mennyek el hamar.., végig fölálljon.., segítsetek lécci
18/F
kössz az értelmesebb kommenteket
és nem hivatásos csak egy olyan csaj aki már régóta leakar velem feküdni de nemakar többet és most énis bennevagyok a dologba..
Én csak annyit tanácsolnék, hogy ha izgulsz, meg félsz, hogy hamar eldurran majd az ágyú, akkor csapd ki előtte 1-2 órával!
És csak keményen ;)
21f
hány éves a lány és mennyire tapasztalt?
tudja, h szűz vagY?
Ő tudni fogja, hogy mit és hogyan kell csinálni.
Én is így vesztettem el a szüzességemet. Egyik női évfolyamtársammal beszélgettem erről és ő csodálkozott azon, hogy még 19 évesen szűz vagyok és érdeklődött, hogy miért. Elkezdtünk beszélgetni és azt mondta, ha akarom, vele nyugodtan lefeküdhetek. Eléggé zavarba jöttem, de rábólintottam. Este eljött, beszélgettünk, majd miután feloldódott köztünk a hangulat szeretkeztünk egyet. Azután még találkozgattunk párszor és végül összejöttünk. Már 3 éve együtt vagyunk.
A lényeg az, hogy előtte legyen idő feloldódni, megnyugodni, ne egyből essetek egymásnak, hanem beszélgessetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!