Szerintetek mennyire gáz a mai világban az, hogy valaki szűz?
Szerintem inkább az a gáz, hogy valaki túl korán kezdi.
Én 21 voltam amikor elvesztettem a szüzességem.
Egyszerűen azért akkor, mert akárkinek nem akartam odaadni magam, csak annak, akiben megbízok, és akit igazán szeretek.
Szerintem nem kell ezt korhoz kötni, mindenkinek eljön előbb-utóbb a nagy nap, és senkire sincs ráírva, hogy szűz.
Csak a gyerekeknek ciki. A tiniknél übergáz. A felnőttek meg tudják angolosan kezelni a helyzetet, szóval nekik nem számít.
Tinikorban megnő az érdeklődés ,így egyfajta vízválasztóként tekintik a dolgot. Ezért lesz belőle ekkora téma.
Szerintem az első szexnek akkor kell megtörténnie, ha az illető már elég érettnek érzi magát rá! Véleményem szerint egy 14-15 éves kamasz még egyáltalán nem az, de van, aki még 18-19 sem! Én 18 évesen veszítettem el, lett volna rá előbb is lehetőségem (15 éves voltam akkor), de nem éreztem azt, hogy itt az ideje.
Én úgy gondolom, hogy egyáltalán nem ciki, ha 18-19 évesen, vagy akár ezen kor fölött még szűz valaki, nemtől függetlenül. Inkább azt tartom gáznak, ha valaki csak azért veszíti el a szüzességét, hogy végre túl legyen rajta, és elmondhassa magáról, hogy már nem szűz.
Nem egy ismerősöm van, aki már közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz, de még szűz.
Az egyikük egy 28 éves lány, jól néz ki, okos is, de még nem találkozott olyan fiúval, akinek odaadná magát. De nem is sietteti a dolgot, és szerintem jól is teszi, hogy nem fekszik le csak azért valakivel, hogy elveszítse a szüzességét.
A másik példa: 29 éves lány, jó humorú, okos és szintén csinos. És szűz. És büszke rá.
Én azt tartom iszonyat cikinek, ha valaki már 14-15 évesen egyik pasi ágyából a másikba esik, vagy éppen azt sem tudja, ki vette el a szüzességét egy lealjasodós buliban. Az ilyen lányok 20-21 éves korukra teljesen kiégnek, és senki nem fogja többre tartani őket, mint egy könnyen becserkészhető prédát.
Mondom, én 18 elmúltam már akkor és cseppet nem bántam meg, hogy 15 évesen nemet mondtam az akkori srácnak.
27/L
Én nem szoktam ezen gondolkodni. Úgy vagyok vele, hogy ez tényleg mindenkinek a magánügye. Nem szólok bele, hogy más már 14-15 évesen elveszíti a szüzességét, hisz az ő dolga. Véleményem van ugyan, de ha nem kérdezik, nem mondom el. Tiszteletben tartom, hogy ez mindenkinak a saját döntése, de cserébe elvárom, hogy felém is így viselkedjenek e téren és ne szóljanak bele, hisz az én dolgom.
Nem verem nagydobra, hogy szűz vagyok, de azt sem mondanám el mindenkinek, ha nem lennék az. Ez szerintem tényleg olyan téma, amit max 1-2 emberrel lehet megbeszélni, akiben tényleg teljesen megbízol.
16/L
18 felett már gáz.
Csak az extra rondák nem találnak afelett partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!