Kaptam egy 18cm-es vibrátort. Ki is próbáltam, de kb.10cm-ig ment be. Mikor feljebb dugtam volna úgy éreztem, hogy majd szétszakad a derekam és nem ment tovább. Még szűz vagyok. Lehet, hogy a szűzhártya miatt nem ment tovább a vibrátor?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 16:20
12/19 anonim válasza:
légyszíves, mielőtt tárgyakat kezdesz magadba dugdosni, legalább olvass el egy felvilágosító könyvet, van olyan is, amit már egy 10 éves gyerek is megért....általában egy ilyen könyvben leírják azt is, hogy a hüvely hosszúsága kb 6-12 centi, utána már a méhed következik, amit nem nagyon kéne feszegetni, ha még az életben szeretnél gyereket... ezért is nem értem az idióta pasikat sem, akik jönnek az akármennyi centijükkel, hogy elég e... nem mindegy, 5 centi lóg ki a csaj hüvelyéből vagy 2? úgyis csak addig tudja betolni, amíg lehet
13/19 A kérdező kommentje:
nem
de te megadhatod és felveszlek!
2009. jún. 9. 17:45
14/19 A kérdező kommentje:
nem. de te megadhatod és felveszlek!
2009. jún. 9. 17:46
15/19 anonim válasza:
én meg adom szívesen, hátha kisütünk valamit :D
testmail@indamail.hu
16/19 anonim válasza:
inkább elküldöm neked személyes üzenetben!
ok?
18/19 A kérdező kommentje:
Mert?
2009. jún. 13. 08:50
19/19 anonim válasza:
Ekkora kamu kérdést. LOL
Ti el is hiszitek neki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!