Kaptam egy 18cm-es vibrátort. Ki is próbáltam, de kb.10cm-ig ment be. Mikor feljebb dugtam volna úgy éreztem, hogy majd szétszakad a derekam és nem ment tovább. Még szűz vagyok. Lehet, hogy a szűzhártya miatt nem ment tovább a vibrátor?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 16:20
1/19 anonim válasza:
Persze, a szűzhártyád miatt, mikor az a hüvelybemenetnél van.. Istenem.......
2/19 anonim válasza:
Szia! Igen, elképzelhető hogy a szűzhártyától-ill. hogy szűk vagy, azért nem ment beljebb.
Én ffi vagyok, javítsatok ki ha rosszul gondolom, de nem jobb úgy elveszíteni a szüzességed, hogy lefekszel valakivel, akit szeretsz?
3/19 anonim válasza:
Attól még mert a hüvelybementnél van a szűzhártya, lehet ez az okozója, mivel okozhat "szűkületet". Ja, én vagyok az előző hozzászóló
4/19 anonim válasza:
Miért nem próbálkozol igazi farokkal? Komolyan kérdezem.
5/19 A kérdező kommentje:
Mert nincs barátom és nem tudok kivel.
2009. jún. 9. 16:34
6/19 anonim válasza:
Ha csak ez a gond....ebben tudok segíteni. :)
7/19 A kérdező kommentje:
:)
Köszi.
Télleg vki tapasztaltnak msn vagy vmi?
2009. jún. 9. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!