Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátomal első szex nem...

Gáál Barbie kérdése:

A barátomal első szex nem sikerült. Meg kértem h várjon. Azóta romlott a kapcsolatunk, és megkérdezte még1x biztos h szűz vagyok-e de azt nem mondja meg h miért kérdezte. Nem őszinte. Szerintetek mit tegyek? Mértnem vagyok elég jó?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 09:51
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
próbálj meg beszélni vele nyíltan. miért nem kérdeztél rá? ha az itteni tippelgetésre próbálod alapozni a kapcsolatod magaddal szúrsz ki. beszélj vele nyíltan mindenről ez a tartós kapcsolat titka.
2012. márc. 7. 10:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az semmi jót nem jelent, hogy nem bízik meg benned...
2012. márc. 7. 10:23
 13/17 A kérdező kommentje:
beszélnék én vele csak h nem nyilik meg...
2012. márc. 7. 10:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Sokszor az első szex a stressz miatt nem sikerül. Tapasztaltabb srácoknál is elő szokott fordulni. Emiatt ne hibáztasd magad.
2012. márc. 7. 14:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem őszinte pasival miért akarsz ágyba bújni??

Vagy beszéljétek meg vagy keress valakit aki megbecsül és nem csak megfektetni akar.

2012. márc. 7. 18:08
 16/17 A kérdező kommentje:
a naív nő tipus lehetek mert azt gondolom szeret..de nem figyel rám
2012. márc. 7. 19:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy nem szerelmes beléd. Ha az lenne, te még fontosabb lennél saját magánál is, és ez kölcsönös egy szerelemben. Itt ilyenről szó sincs. Te tudod, hogy mit akarsz, ha szereted, hogy kihasználnak, akkor hajrá.
2012. márc. 7. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!