Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem merem elmondani a barátomn...

Nem merem elmondani a barátomnak, hogy szűz vagyok. Abszolút nem gondolja ezt.1 hónapja vagyunk együtt. Ő 22, én 18 vagyok. Félek, hogy utána elhagy?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 08:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne magadból indulj ki, ez női szokás, h ha megtudjátok h szűz a pasi, elhagyjátok. Nálunk ez nem így van, a legtöbb fiú még örül is, ha egy lány neki adja a szüzességét.
2012. febr. 29. 09:45
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
ja, én tényleg nem örülnék 1 szűz pasinak.. ez igaz.. de mondjuk, az én koromban már érdekes is lenne, ha az a pasi szűz lenne, akivel kavarok :DD
2012. febr. 29. 09:49
 13/21 A kérdező kommentje:
Azért nem,mert volt szó róla szerintem még az elején,hogy volt már idősebb barátom is..meg amik eddig történtek,azokban már biztos vagyok..csak tovább nem mentem még senkivel.nem voltam rá kész..vele el tudnám már képzelni,csak legyen megértő..szerintem biztos benne,hogy nem vagyok már szűz,szóval lehet én se mindent jól csináltam sajnos..tapasztalatlan vagyok még.
2012. febr. 29. 10:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz gond. Szerintem pont hogy jól fog neki esni, hogy mással még nem voltál úgy, ahogy vele fogsz. ;)

A párommal mindketten mással is voltunk már, még azelőtt, és mostanra azon a véleményen vagyunk, hogy jobb lett volna ha mi lettünk volna egymásnak az elsők.

Nyugi, ez csak még jobban megerősíti a kapcsolatotokat, hogy együtt ismertek meg új dolgokat.

2012. febr. 29. 10:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog elhagyni. 18 évesen sem szégyen a szüzesség.
2012. febr. 29. 10:29
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

ne máááááár!

Miért hagyna el? Marhaság, igaz én 17 voltam, mikor elveszítettem, de nem volt semmi gond ebből..a srác is annyi volt, ő is szűz, de mi ezt az elején tisztáztuk...nem kell túlreagálni, szerintem jó dolog, hogy vártál!

Amúgy szerintem a szűz fiúkkal sincs gond ;)

2012. febr. 29. 11:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félned, én is ilyen helyzetben voltam. 1,5 hete mondtam el neki és azóta már le is feküdtünk. Nagyon meglepődött, mert meg se fordult a fejében, hogy még szűz lehetek (19 éves vagyok), de nem zavarta egyáltalán, tök jól fogadta, utána még hülyéskedtünk is ezzel, hogy ő lesz a liliomtipró stb. :)
2012. márc. 2. 09:50
 18/21 A kérdező kommentje:

áá köszönöm szépen:):) kezdek megbízni benne,és érezteti,hogy szeret,úgyhogy meg fogja érteni remélem!

Köszönöm a sok jó tanácsot!:)

2012. márc. 3. 14:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szerelmes beléd és jóarc, akkor értékelni fogja hogy nem adtad oda magad minden baromnak, hanem megvártad. Ha te lennél a csajom én megköszönném neked hogy szűz vagy, és mégjobban beléd szeretnék!
2012. márc. 3. 16:18
 20/21 A kérdező kommentje:

Túl vagyok rajta:):)

Úgy érzem,még örült is neki..:)))

Köszönöm mindenkinek!!

2012. márc. 10. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!