Egy lány hogy éli meg az első szexet? Mennyire fáj? Ettől még élvezik?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 06:55
11/14 anonim válasza:
Nekem például semmi fájdalmam nem volt. és nem is véreztem. én is hallottam erről, de próbáltam nem erre gondolni. aztán nemtudom, hogy ez segitett-e vagy esetleg más volt a dologban.
12/14 anonim válasza:
Nekem nem fájt, előtte sokáig ujjazott a párom, nem is véreztem. Síkosító is segíthet, meg ha teljes merevedés előtt hatol be.
13/14 anonim válasza:
Nekem barátnőim azt mondták, hogy kib*aszottul fájt nekik, de én valahogy éreztem, hogy nekem nem lesz vészes, és így is lett. Nagyon véreztem, de a fájdalom 1-10-es skálán 3-4-es lehetett.
14/14 anonim válasza:
Nekem az első egy-két ujjazás jobban fájt, mint maga az aktus, bár az is fájt, de el lehetett viselni. Valahogy fel is voltam készülve rá és egyáltalán nem volt olyan rossz, mint számítottam. Fontos, hogy a fiú odafigyelő és gondos legyen, mert akkor nem lehet fontosabb a számára a maga élvezete, mint hogy a barátnőjének minél kevesebb kellemetlenséget okozzon. Segít, ha a lány kellőképpen fel van izgatva, eléggé ellazult és nedves, de akkor is óvatosan, és ő majd megmondja vagy jelzi, hogy mi a helyzet. Ja és én például először csak nagyon picit véreztem, ellenben a második alkalommal eléggé, szóval ne legyetek meglepődve, ha ilyesmi előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!