Fog ez idővel tágulni? Okozhat majd bármiféle problémát?
A helyzet az, hogy rettentően szűk vagyok. Voltam régebben nőgyógyásznál, fertőzés miatt, és azt mondta, hogy kúpot írna fel, de olyan szűk vagyok, hogy nem tudnám használni. Igazából még nem ujjaztam meg magam. Az utóbbi időben már próbáltam feldugni magamnak egy ujjamat, de a mutatóujjam kb az 1. ujjperc után már eléggé fájt. Van barátom, és hamarosan leszeretnék vele feküdni, de félek, hogy ez miatt nem fog működni. Ha mindig próbálom egyre feljebb dugni az ujjam, majd a barátom is megpróbálja ezt jobb lesz? Tágulni fog? Mikor feldugtam magamnak nedves voltam, szóval ez a probléma kizárva. Valami ötlet? Nagyon el vagyok keseredve ez miatt.
16L
Arra gondoltam hogy kellő síkosítás mellett fokozatosan tornáztatni a hüvely izmodat.Ez a technika ősi Indiai.
De a neten is utána nézhetsz ilyen módszereknek.
nyugi
szexuális izgatás hatására amúgyis tágul a hüvely, a duplájára kb.
ha az előjáték jó lesz, ellazulsz, stb akkor minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!