Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kontaktspray belélegzése...

Kontaktspray belélegzése okozhat bármiféle problémát?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam minél rövidebb ideig belélegezni, de valahogy kifolyt a szekrényben és ki kellett takartítani, így elkerülhetetlen volt legalább 15 percig belélegeznem. Lehet tőle bajom?
2010. jan. 24. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyitől szerintem nem. Régen a csavarlazító spray-t használták egyes fiatalok a szipuzásra. Nejlonzacskóba fújtak egy jó adagot, és aztán csak abból szívtak percekig. Az már biztosan sokkal károsabb hatással bírt.
2010. jan. 24. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Kontakt spray a szekrénybe? És hogy dűl ki? Oda jársz szipuzni? Már maga a gondolat is beteges...Felejtsd el.
2010. jan. 24. 19:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm a választ, a másodikra nem tudok mit mondani... Nyilván nem direkt folyattam ki és szívtam be, ha azt tettem volna, akkor nem itt kérdezném aggódva, hogy lehet-e bajom belőle.
2010. jan. 24. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szédülsz, nincs hányingered, meg egyéb tüneteid, akkor semmi bajod. Én is szoktam ettől parázni, kevesebbtől is, ha kiborul valami büdös, mérgező anyag. Hála Istennek, a test elég gyorsan jelez, ha - szó szerint - gáz van, egyébként pedig jó szívósak vagyunk. :) (Mondom én, aki ma véletlenül letüdőzött - félrenyelt - egy gerezd lédús, savanyú narancsot... :))
2010. jan. 24. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!