Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves vagyok és még szűz,...

15 éves vagyok és még szűz, nem tudom, hogy mit csináljak!? Értelmes válaszokat kérek.

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, van egy fiucska, aki viszont már nem az..Nincs köztünk semmi, de elég régóta ismerem, én szeretem, de ő nem hiszem..csak tetszek neki, és ő szeretné ha átmennék hozzá, vagy hogy nála aludjak..De én úgy gondolom, hogy csak meg akar "baszni" és én többet szeretnék, meg hát így hogy együtt sem vagyunk nem szívesen adom oda neki a szüzességem.. mit csináljak ?:(

2012. febr. 24. 23:10
1 2
 11/19 anonim válasza:
ha van eszed elküldöd a jó retkes kur va anyába :D Finoman fogalmazva :D Vagy köpd arcon.
2012. febr. 25. 00:43
 12/19 I am God ***** válasza:
Csatlakozom az elsöhöz
2012. febr. 25. 05:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog hogy szereted őt, de az nem azt jelenti hogy odaadod neki egyből a szüzességed meg minden.

Hagyd hogy harcoljon érted.

Nehogy már ilyen könnyen odaadd magad.

Kicsit keményebb kézzel kell bánni a pasikkal.

Mert ha már most megadod magad akkor ezután is sűrűn visszafog élni a bizalmaddal ami gondolom neked se fog jól esni.

2012. febr. 25. 13:17
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) nagyon sokat segítettetek.

Elfelejtem ezt a pasit, és úgyis találok jobbat :)

2012. febr. 25. 13:29
 15/19 eniivagyoktső válasza:
47%
...akkor pl. ne feküdjetek le hanem legyen petting.. az is izgalmas és akkor máris több volt közöttetek...bár szerintem várjál még 1-2 évet ezzel a szex dologgal nyalóka kell a szádba nem f*sz;)
2012. febr. 25. 13:39
 16/19 A kérdező kommentje:

Igen, igen ez is igaz..

Átgondoltam és arra jutottam, hogy hagyom őt :)

2012. febr. 25. 13:42
 17/19 anonim ***** válasza:
hát ha nem jártok akk ne feküdj le vele
2012. febr. 26. 09:18
 18/19 anonim válasza:
Ha akarad én akarmikor megduglak és élvezni is fogod a 18 cm faszomat, remélem elég nagy. Kezdetnek pont jó. Írjál ha akarod.
2012. máj. 10. 09:14
 19/19 anonim válasza:
az elsőnek van igaza...egy nő kül általában megérzi, ha egy pasi csak játszani akar vele ( kivéve a knrváknál...náluk ilyen nincs) . Ne hagyd magad.! Nő vagy, legyen tartásod, ne add oda magad egy egy éjszakás kalandnak, pláne ne először. Mert milyen sz*r érzés lehet vissza emlékezni később h : hát, az első alkalom az egyik ismerősömmel volt. gyereked: és mióta jártatok? te : nem jártunk....---> látod. Ne hagyd magad. Többet érsz egy gy éjszakás kalandnál-mint minden nő (ÁLTALÁBAN :PP )
2012. máj. 13. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!