A pasim írtózik a vértől. Elájul tőle stb. de ugye amikor elveszi a szüzességem. és épp arra készülünk. Akkor mi lesz? :o ha elájul? Mit csináljak hogy ne legyen semmi baj? 17L 18F
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 18:55
1/9 anonim válasza:
ne nézzen oda :) vagy csukja be a szemét. más ötletem nincs :/
2/9 -=Koldus=- válasza:
Mivel nem patakokban fog folyni a véred (lehet nem is fogsz vérezni) így nem kell aggódnod. Pár csepp vértől csak nem fog kidőlni.
3/9 anonim válasza:
de aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz a barátodért. (de kicsit túlzásba is viszed, ennyitől csak nem ájul el)
4/9 anonim válasza:
Puha ágy és akkor nem töri össze magát,ha a párnák közé ájul.Tanuld meg a stabil oldalt fektetést,aztán többet ne is agyalj ezen.:)
5/9 anonim válasza:
volt regen egy oszalytarsam aki nem birta a vert nezni, de tenyleg, es egyszer vervetelen meglatta lombikokat es ugy elkezdett remegni mint egy 100eve csontritkulasban szenvedo 200eves nagypapa :D
6/9 anonim válasza:
lol nemértem hogylehet elájulni a vértől:S
7/9 anonim válasza:
Érdekes jelenet lenne,az biztos,mármint ahogy elájul szegényke szex közben...de nyugi,nem mindenki vérzik az elsőnél.Én például egyáltalán nem véreztem...
8/9 anonim válasza:
Hát elég puding a pasid ha majd pont aktus közben fog elájulni ...
9/9 anonim válasza:
Áhh megvan a tökéletes megoldás.
Rendes leszek, és elveszem én a szüzességedet helyette ha jó csaj vagy :D
Nehogy megsértődj, csak poén.
Egyébként nem fog elájulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!