Fiúk, lányok! Ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
16 évesen. Jelenlegi párom előtt, voltak más pasik. De nekik nem adtam oda magam, valahogy éreztem, hogy nem lesz az a kapcsolat olyan hosszú életű.
Hogy mikor ideális? ... hm hát szerintem min egy 15 éves legyen az illető. De ez nagyon minimum.
De csak is akkor, ha felkészült rá, és biztos benne. Szerintem nem kell elkapkodni. 19/L
22 évesen.
Nekem ez volt az ideális. Kicsit túldimenzionáltam a szüzességemet, most, hogy túl vagyok az elsőn, egyáltalán nem értem, miért várattam ennyit a barátomat:D
Haha, utolsíó :D
n amgy 15 vesen
15 évesen vesztettem el (lány), de ezt is csak 9 hónap együttlét után.
Az ideális időt nem kötném korhoz, de semmiképp sem 15 év alatt. Akkor még szinte meg sincs érve az illető ehhez.. Lelkileg biztos nem. Teljesen csak akkor szabad odaadnunk magunkat valakinek, ha tényleg tudja az illető hogy lehet jövője a kapcsolatnak, megfelelő a partner hozzá, elég időt együtt töltöttetek már, és nincs előtte para egyik félben sem, hogy jajj hogyan kell, mit csináljak, stb.. Ja és persze akkor még senki sem tegye meg, ha meg kell kérdeznie valakitől, avgya akár magától is, hogy "tényleg megtegyem?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!