Első behatoláskor mit és hogy?
Farkat a lukhoz és bedugni.
De előtte nem árt, ha nedves. Ha meg a csaj tapasztaltabb, akkor kérdezz tőle, közben. Had irányítson.
az elején tényleg nehéz úgy mozogni hogy betalálj, ettől ne aggódj. az is lehet, hogy te lefekszel, és a lány beleül. ha ő tényleg tapasztalt, akkor ez így jó lesz. aztán szépen lassan próbálkoztok. szerintem beszéld meg vele ezt.
az elején meg ne próbálkozzatok oldalfekvős meg kutya pózzal, mert az picit macerásabb. ha mindenképp te akarsz felül lenni, akkor misszionárius póz a legjobb.
de szeirntem tényleg először legyen ő fölül.
az én barátom 19 nem szűz de én az voltam és elsőnek próbálkoztunk és nem jött össze lenyugodott mindkettőn és máskor újra próbáltuk mert annyira nem tudom izgulhatott mert nem talált be a lukba de ez az én hibám is volt.. és még hagytuk a dolgot majd kis idomulva siketült és azóta is én vagyok felül
(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!