Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első behatoláskor mit és hogy?

Első behatoláskor mit és hogy?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és van egy egykorú barátnőm. Nagyon szeretjük egymást. A lány már nem szűz de én igen. Amikor megpróbáltuk a közösülést nem jött össze. Nem értem mi lehet a gond. Most vagy az én tapasztalatlanságom vagy a folytonos szorongás amit érzek... Igazából nem is tudom hogy hogyan kéne először. Annyira zavar h nem tudok teljesíteni.
2009. jún. 5. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
Nem lehet, hogy véletlenül a köldökét találtad meg?
2009. jún. 5. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Farkat a lukhoz és bedugni.

De előtte nem árt, ha nedves. Ha meg a csaj tapasztaltabb, akkor kérdezz tőle, közben. Had irányítson.

2009. jún. 5. 12:04
 3/5 anonim válasza:

az elején tényleg nehéz úgy mozogni hogy betalálj, ettől ne aggódj. az is lehet, hogy te lefekszel, és a lány beleül. ha ő tényleg tapasztalt, akkor ez így jó lesz. aztán szépen lassan próbálkoztok. szerintem beszéld meg vele ezt.

az elején meg ne próbálkozzatok oldalfekvős meg kutya pózzal, mert az picit macerásabb. ha mindenképp te akarsz felül lenni, akkor misszionárius póz a legjobb.

de szeirntem tényleg először legyen ő fölül.

2009. jún. 5. 12:24
 4/5 anonim válasza:
a kutya poznál legaláb látod hol a bejárat ja és az alsot célozd meg
2009. jún. 5. 13:20
 5/5 anonim válasza:

az én barátom 19 nem szűz de én az voltam és elsőnek próbálkoztunk és nem jött össze lenyugodott mindkettőn és máskor újra próbáltuk mert annyira nem tudom izgulhatott mert nem talált be a lukba de ez az én hibám is volt.. és még hagytuk a dolgot majd kis idomulva siketült és azóta is én vagyok felül

(L)

2009. jún. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!