Tényleg igaz hogy ha egy nő sokáig őrzi szüzességét utána szexmániás lesz? (többi alul)
Előfordulhat, hogy akkor rájön: kár volt odáig várni - és akkor akar majd bepótolni mindent.
De ettől még nem lesz mániás: az egy betegség.
Viszont az is előfordulhat, hogy életében soha nem fogja élvezni, ráadásul harmatgyenge lesz az ágyban.
Inkább ennek van esélye.
előfordulhat.
én 18 éves koromig őrízgettem, aztán annyira szexmániás lettem hogy minden nap 3szor vagy 4szer is akartam szexelni a barátommal ő meg sajnos nem bírta a tempót így szétváltunk.
de ez azt hiszem, az adott embertől is függ.
ez ember függő.
Én 20 éves koromban kezdtem szexelni és nincs nagy szexuális étvágyam.
Én szűz vagyok, és eléggé elképzelhetőnek tartom, hogy amint sikerül áttörni ezeket a lelki gátakat, amik visszatartanak, szexmániás leszek.
Persze ez egyénfüggő, egyáltalán nem törvényszerű. Lehet, hogy valaki aszexuális vagy egyszerűen csak alacsony a libidója. Én egyikbe sem tartozom, szerintem elég "bővérű" lehetek, csak mindenféle lelki gebasz miatt (bizalomproblémák) nem sikerült még eljutnom a szexig.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!