Megzavarodott a menzeszem a sex miatt?
kb 12 éves koromban jött meg a menzeszem
15 éves koromban vesztettem el a szüzességem ( kérlek most ne mondogassátok h milyen fiatal vagyok hozzá, én felkészültnek éreztem magam, és akartam is)
a menstruációm nem állt még be rendszeresre, azaz mindig késett 1-3 napot, vagy hamarabb jött meg, úgy tudom, hogy ez teljesen normális, eddign em is zavart a dolog
miután elvesztettem, mégjobban odafigyelek, hogy mikor jön meg, azóta 3x volt menstruácium, és pontosan 30, napon jött meg, most késik 2 napja.... nem tudom hogy ez normális e, terhes 1000°hogy nem lehetek, mert sohasem élvezett belém (annak ellenére h védekezünk gumival), szval akkor sem élvezett belém amikor gumi volt rajta, nagyon figyelünk h nehogy terhes legyek
szerintetek normális lehet, hogy késik?? lehetséges hogy a szervezetem még csak most szokja meg h aktív szexuális életet élek??
a válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is
2 nap késés még nem a világ vége:) Nekem is volt, hogy fél évig a 28. napra jött meg, aztán meg 42 meg hasonlók...
23 vagyok, egy éve szedek fogamzásgátlót, de előtte sem volt pontos...(Tudom, hogy nem normális, az okát is tudom, csak a nőgyógyász szerint nincs semmi bajom.)
Normális, hogy késik, ne aggódj:):)A szexnek ehhez semmi köze. Nem idegeskedtél valami miatt mostanában? Mert az viszont nagyon meg tudja zavarni.
Persze, hogy lehetséges!
OFF
Amikor Apukám meghalt, abban a hónapban nekem teljesen kimaradt.
ON
Tehát bármi, ami hatással van rád érzelmileg, izgulsz, aggódsz, félsz, az befolyásolja a ciklusod. :)
Ja, és én is 15 voltam:) Legalább ésszel csinálod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!