Szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, nemsokára 16. A legtöbb barátnőm, akik szintén ilyen idősek, már nem szüzek. Én viszont az vagyok, de kezdem hülyének érezni magam emiatt már.2012. febr. 15. 21:45
11/20 anonim válasza:
ez is olyan hülye duma, hogy tiszteletre méltó, meg légy büszke. váhh felfordul kicsit a gyomrom! mármint.. mi? ő még nem találta meg a pasit aki méltó hozzá stb stb lelki érettség meg minden... de attól még ez csak egy állapot. sluszpasz, csak szánalmas h minden tininek ez a legnagyobb gondja. pont sz@rd már le, majd elveszted ha lesz kivel, és megéri. ennyi, nem kell belőle többet kihozni, pont ezért nem lehet ciki.
12/20 anonim válasza:
Hülyének? Inkább büszkének kéne érezned magad. Te vagy jó úton, nem ők.
13/20 anonim válasza:
Ha fáj, akkor soha nem is kell elveszíteni xD
u.i. ez vicc volt.
14/20 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket, nem fogok foglalkozni vele :)
2012. febr. 15. 22:55
15/20 anonim válasza:
Az összes barátnőm 14-15 évesen vesztette el. Én 17 évesen vesztettem el a szüzességem. Rájuk ma már úgy néznek a srácok mint egy egy éjszakás kalandra egy rib@ancra. Rám meg úgy mint egy komoly kapcsolat lehetőségére. Szóval egyáltalán nem ciki.
16/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, ez egy igazán pozitiv dolog
2012. febr. 15. 23:02
17/20 anonim válasza:
SOHA-SOHA, DE SOHA ne add oda magad senkinek csak azért mert a barátnőid nem szüzek, és hozzájuk akarsz "becsatlakozni", a menő klubba. Ez a legnagyobb badarság ami valaha is lenni fog. Amikor én voltam 15 én is tök szarul éreztem magam amiatt, hogy a barátnőim már elvileg nem voltak szüzek. (bár ezt nem lehet bizonyítani. Én 18 évesen vesztettem el a barátommal, akivel együtt vagyunk már egy jó ideje.Hidd el, a fiúk sokkal többre becsülik az olyan lányt akibe kevesebb járt, vagy nem is járt. Őrizd meg addig, amíg nem érzed úgy hogy eljött az ideje. Ez a pasi megérdemli.. stb. Jegyezd meg!!!! Tiszteletre méltó, hogy nem vagy olyan kis ... mint az osztálytársaid.
18/20 anonim válasza:
Mellesleg azóta sem bánom, hogy nem adtam oda magam bárkinek is. Mint amit előttem is írtak, hogy a fiúk nem úgy tekintenek rám mint még 1 csajra aki meglesz, hanem mint komoly kapcsolatra. Vagyis, gondolnának ha nem lenne barátom:-) Puszii
19/20 A kérdező kommentje:
értem :) a barátnőimnek kapcsolatuk van, és szeretik is a pasijukat, megértem őket... csak az a gondolat, hogy végignézek, és magam körül levő többi 15éves 75%-a már nem szűz... kicsit először ugy ledöbbentő, szinte hülyének érző :D de a kommentek megnyugtattak :D igazatok van . :)
2012. febr. 15. 23:53
20/20 anonim válasza:
az a ciki amit a tinik csinálnak 17-18 alatt felelőtlenség a szex,nincs meg a kellő mély érzelem,a kellő érettség,nem vagy ciki,ők viszont azok akkor is ha hazudnak,mert ettől sem többek,sem felnőttek nem lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!