Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Belefér 2 aktus az első...

Belefér 2 aktus az első éjszakába?

Figyelt kérdés
Most fogunk először lefeküdni. És persze ha lehetséges, akkor is csak akkor, ha nem vérzek majd... A kérdés az, h lehetséges-e. Köszi előre is a válaszokat!
2008. ápr. 7. 18:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne.Sok sikert!
2008. ápr. 7. 18:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
bírod elsőre és tetszik akkor miért ne... csak azért sztem egy kis szünetet tartsatok... mondjuk fél óra
2008. ápr. 7. 18:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem még 3 is belefér, a lényeg hogy kellemes legyen, ha már nem esik jól akkor hagyjátok! sok sikert!

(de azért érdekelne h ti egyszerűen betábláztátok hogy ekkor és ekkor fogunk lefeküdni? lol!)

2008. ápr. 7. 21:30
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát, van egy bizonyos időpont, igen, amikorra "tervezzük" :) nem értem, ez mért olyan rossz? Azt hiszem, szeretnénk ha tökéletes lenne, és nem egy buliban, egy félreeső szobában esne meg... Valamilyen szinten kell is rá, szerintem készűlni!
2008. ápr. 7. 22:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Máris milyen kis mohó vagy... mi lesz, ha megtudod, milyen jó :))

Simán belefér a kettő, de ha óvszerrel fogtok védekezni, akkor vigyázzatok, nehogy a második menet előtt valahogy ondó kerüljön beléd, mert abból baj lehet!

De mondjuk másodjára jó kis előjáték lehet egy közös zuhanyzás... :)

Egyébként szerintem nem gáz, ha megtervezitek, mert így tudtok gondoskodni a védekezésről is!

2008. ápr. 7. 23:23
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2008. ápr. 8. 13:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ragozzam, egy hosszú éjszakába, 4 is belefér.

A tökéletességet egyébként nem garantálja a tervezés.

Utólag nézve a szüzesség elvesztése, nem olyan nagy cucc, mint ahogy én is korábban hittem. Nem fogja meghatározni az életed. Bár lehet mindenkinél más.

2008. ápr. 8. 18:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Lehet, h nem volt elég egyértelmű, AZ ELSŐ ÉJSZAKÁBA. :)
2008. ápr. 8. 22:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igenis jó ha tervezitek előre. Mi is terveztük, persze nem jött ösze akkor, mert ha első, akkor nem biztos, hogy menni is fog, mármint a lány részéről. Én először nem birtam a fájdalmat, monduk, h akkor hagyjuk, aztán még pár ilyen után végre sikerült. Majd meglátod, mennyire lesz hozzá kedved, sok sikert.
2008. ápr. 9. 09:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
szijo én mondom tobb s belefer ha tetszik es jo neked, es persze neki is =) nekem az elso ejszakaban megvolt, mert nem vereztem es nem is fajt
2008. ápr. 9. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!