Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüleiteknek mi volt a...

A szüleiteknek mi volt a reakciója, amikor megtudták, hogy már nem vagytok szüzek? Elsősorban lányok válaszát. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
hány évesek voltatok ilyenkor, hogyan derült ki? engem már nagyon kérdezget egyikőjük, és hatalmas baj lesz belőle, ha megtudja, hogy elvesztem. (még szűz vagyok, de esélyes az elvesztésére.)
2012. febr. 14. 21:59
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Én 18 voltam, amikor elveszítettem a szüzességem, és akkor el is mondtam anyumnak.Előre én sem szóltam, bár én szerencsés vagyok,mert nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel,és nem lett volna lebeszélés meg tiltás, de úgy gondoltam, hogy 18 évesen én döntök erről. Természetesen felelősségteljes voltam és vagyok,tehát védekeztünk a barátommal, így úgy gondoltam, elég nagylány vagyok hozzá,hogy én döntsek. Most nem pont azért, mert nagykorú voltam már.. De mindenképp mondd el neki,ha megtörtént szerintem! Akkor már nem tud mit tenni... :)
2012. febr. 15. 00:33
 12/18 anonim válasza:
69%

"Na végre!"

20voltam

27/n

2012. febr. 15. 01:18
 13/18 anonim válasza:
100%
"Na végre!" ??? :)
2012. febr. 15. 01:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Apám az az ember aki az ilyet leszarja mert tufja hogy ő is fiatal volt és kívancsi.
2012. febr. 15. 07:44
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
17 voltam, már másfél éves kapcsolatom volt, sokszor nálunk aludt a barátom, anyám valószínűleg gondolta, hogy egy idő után nem tévézni fogunk... nem kérdezett rá, miért is kérdezett volna rá? Tapintatos, amúgy meg a dolog nyilvánvaló
2012. febr. 15. 11:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

19 voltam,és nem kötöttem senki orrára, a kapcsolatról anyukám csak akkor tudott mikor féléve voltunk már együtt,apukám már mikor csak 3 hónapja,mert vele éltem,és vele beszéltem meg hogy a szilvesztert a barátommal szeretném tölteni.Nyilván tudták mivel elég idős voltam,de amúgy sem szóltak ilyenbe bele.Anyukámmal megromlott a viszonyom,olyan 17-18 éves korom körül akkor költöztem apukámhoz,így Ő csak nem rég tudta meg,hogy 19 éves koromig szűz voltam,egy beszélgetésünk kapcsán.De nem voltam az a lány aki cserélgeti a pasijait és mindenkivel ágyba bújik,ezzel tisztában volt,mivel jó szülő volt,és jól nevelt engem.Ha voltak is barátaim csak 17 évesen jutottam el először a pettingig,és nem voltak 1-2 hónapnál hosszabb kapcsolatok.

Amúgy én örülök,hogy nem gyerekfejjel,éretlenül veszítettem el 15-16 évesen,nagyon jó döntés volt várni az igazi szerelemre.

2012. febr. 15. 12:11
 17/18 anonim ***** válasza:
72%
Tolem is kerdeztek 14eves voltam.Akkor veszitetem el es megmontam hogy nem vagyok szuz es mivel hogy nekem nagyon kedves szuleim vannak elmagyaratak es meg ovszert is adtak!
2012. febr. 15. 17:43
 18/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. :)

de jó nektek, hogy viszonylag jól álltak hozzá a helyzethez/ nem faggattak feleslegesen.

én nem tudom, nekem mi lesz ebből. :(

2012. febr. 15. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!