A szüleiteknek mi volt a reakciója, amikor megtudták, hogy már nem vagytok szüzek? Elsősorban lányok válaszát. Bővebben lent.
19 voltam,és nem kötöttem senki orrára, a kapcsolatról anyukám csak akkor tudott mikor féléve voltunk már együtt,apukám már mikor csak 3 hónapja,mert vele éltem,és vele beszéltem meg hogy a szilvesztert a barátommal szeretném tölteni.Nyilván tudták mivel elég idős voltam,de amúgy sem szóltak ilyenbe bele.Anyukámmal megromlott a viszonyom,olyan 17-18 éves korom körül akkor költöztem apukámhoz,így Ő csak nem rég tudta meg,hogy 19 éves koromig szűz voltam,egy beszélgetésünk kapcsán.De nem voltam az a lány aki cserélgeti a pasijait és mindenkivel ágyba bújik,ezzel tisztában volt,mivel jó szülő volt,és jól nevelt engem.Ha voltak is barátaim csak 17 évesen jutottam el először a pettingig,és nem voltak 1-2 hónapnál hosszabb kapcsolatok.
Amúgy én örülök,hogy nem gyerekfejjel,éretlenül veszítettem el 15-16 évesen,nagyon jó döntés volt várni az igazi szerelemre.
köszönöm a válaszokat. :)
de jó nektek, hogy viszonylag jól álltak hozzá a helyzethez/ nem faggattak feleslegesen.
én nem tudom, nekem mi lesz ebből. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!