Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, Férfiak akik örömlánnyal...

Fiúk, Férfiak akik örömlánnyal vagy prostituálttal veszítettétek el a szüzességeteket. Megbántátok vagy maradandó élmény maradt?

Figyelt kérdés

Amire kíváncsi lennék!

-Mi okból vettetek igénybe ilyen szolgáltatást?

-Milyen élmény volt?

-Hány évesek voltatok akkor?

-Most mennyi idősek vagytok?

-Mi változott azóta a párkapcsolati illetve a szexuális életetek terén?

-Miként számoltatok be erről a párotoknak?

Hölgyek véleménye is érdekel!

20/F

2012. febr. 14. 21:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%
21eves voltam eletem legrosszabb elmenye volt. Depresszios voltam mikor elmentem, annyira rossz elmeny volt, hogy utana legszivesebben ongyilkos lettem volna, egy eletre megutaltam a szexet, a noket, es mindent ami veluk kapcsolatos.
2012. febr. 25. 18:23
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

Omg sok szerencsétlen. Mintha valami terjedő gusztustalan betegségről lenne szó amitől az ember próbál minél előbb és minden úton módon megszabadulni...

Remélem összeszed egy jó kis vírust aki prostinál kényszerül szexre.

2012. febr. 25. 19:03
 13/28 A kérdező kommentje:
Voltam kivizsgáláson, meg laborban is vérvételen. Tiszta vagyok! :)
2012. febr. 25. 19:12
 14/28 anonim ***** válasza:
Soknak papirja van rola hogy egeszseges, es csak gumival csinaljak, betegsegek kizarva
2012. febr. 25. 20:15
 15/28 A kérdező kommentje:
Akinél én voltam annak is volt eü-s papírja, meg gumival csináltuk. De azért elmentem kivizsgálásra.
2012. febr. 25. 20:20
 16/28 anonim válasza:
27%
k.rvával b.szni a legjobb! akárki akármit mond! de ez is ember függő, ha egy gyík akar k.rvázni az gáz, de ha egy menő arc mint én akkor utána mindenki k.rvázni akar. személyes tapasztalat;))
2012. febr. 25. 21:44
 17/28 anonim válasza:
Nincs gond vele, nem para :).
2012. márc. 15. 02:03
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Annyi nõ vár társra, miért a prostikat kell keresni? Ti érzelemhiányban szenvedtek és féltek a nõktõl!
2012. márc. 17. 15:46
 19/28 anonim ***** válasza:
azért, mert van aki olyan pasi aki senkinek nem kell, szóval nincs más választása
2012. márc. 17. 20:56
 20/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nincsen azzal semmi gond, h valaki prostival veteti el, a nagymenők akik már a gimiben túl vannak az első szexen, el sem tudják képzelni milyen nyomás ha vki még szűz huszonévesen is, mielőtt lett a párom én is fontolgattam h prostihoz megyek, de már szerencsére nem kell.

21/f

2012. márc. 27. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!