Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Buliztam és nagyon berugtam ....

Buliztam és nagyon berugtam . Hazaértem, alig emlékeztem valamire. , észrevettem hogy ilyen fehér váladék jöttki. néhány ponton tiszta fehér volt és másnap beképzeltem magamnak hogy terhes vagyok . De amugy még szűz vagyok és nem fájt semmim . Na?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 11:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

14-es,lány vagyok és nem isten mondta, hanem LÁTOK ! Miért a te szűzhártyád hol van, fent a méhszájadnál ????

szerintem nézz utána mielőtt leugatsz valakit egy válasza miatt !

2012. febr. 14. 14:18
 22/33 A kérdező kommentje:
De szerintem ez csak sima ferhérfolyás szerintetek?
2012. febr. 14. 15:18
 23/33 anonim ***** válasza:
Hát amit tehetsz, csinálj egy tesztet a buli után két héttel ....
2012. febr. 14. 15:30
 24/33 A kérdező kommentje:
Szerintem felesleges mert nem fáj semmi... meg csak simán fehér folyásom van ami normális.. csak kiváncsi voltam azért hogy mik lehetnek a válaszok:)
2012. febr. 14. 15:33
 25/33 anonim ***** válasza:

jah, hát attól, hogy terhes vagy nem fog fájni semmid, legalábbis úgy mondom nem feltétlen kell fájnia bárminek is :)

amúgy mikor volt a buli ?

2012. febr. 14. 15:40
 26/33 A kérdező kommentje:
De én szűz vagyok.. és berugtam a builiban és beparáztam h terhes vagyok de semmi am pénteken
2012. febr. 14. 15:42
 27/33 anonim ***** válasza:

2 dolgot jegyezz meg:

vagy annyit igyál,hogy tudjál magadról,haza tudj menni,és emlékezz mindenre

vagy akkor rúgj be,nagyon,bár nem is szép meg nincs is értelme,ha van melletted megbízható ember,aki vigyáz rád,hazakísér,mert így bár mi bajod lehet,nem csak terhesség

2012. febr. 14. 17:06
 28/33 anonim válasza:

Kérdező, nem lesz itt semmi.

Igazából hasonlítasz rám (nem, nem az ivással kapcsolatosan :D). Gondolom táncoltál, pörögtél stb, nekem ilyenkor mindig több folyás jön (edzésnél is, tehát valószínűleg az állandó mozgás fokozhatja), szóval ezt mondhatjuk normálisnak is. Ha viszont zavar, használj Lactacidot, attól helyre fog billenni a dolog, és kevesebb lesz a folyásod.

22/L

2012. febr. 14. 17:12
 29/33 anonim ***** válasza:
21-es, szerintem itt te ugatsz, nem én. :D De meghagylak boldog tudatlanságban.
2012. febr. 14. 17:13
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindenki ilyen hulye????
2012. febr. 14. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!