Buliztam és nagyon berugtam . Hazaértem, alig emlékeztem valamire. , észrevettem hogy ilyen fehér váladék jöttki. néhány ponton tiszta fehér volt és másnap beképzeltem magamnak hogy terhes vagyok . De amugy még szűz vagyok és nem fájt semmim . Na?
14-es,lány vagyok és nem isten mondta, hanem LÁTOK ! Miért a te szűzhártyád hol van, fent a méhszájadnál ????
szerintem nézz utána mielőtt leugatsz valakit egy válasza miatt !
jah, hát attól, hogy terhes vagy nem fog fájni semmid, legalábbis úgy mondom nem feltétlen kell fájnia bárminek is :)
amúgy mikor volt a buli ?
2 dolgot jegyezz meg:
vagy annyit igyál,hogy tudjál magadról,haza tudj menni,és emlékezz mindenre
vagy akkor rúgj be,nagyon,bár nem is szép meg nincs is értelme,ha van melletted megbízható ember,aki vigyáz rád,hazakísér,mert így bár mi bajod lehet,nem csak terhesség
Kérdező, nem lesz itt semmi.
Igazából hasonlítasz rám (nem, nem az ivással kapcsolatosan :D). Gondolom táncoltál, pörögtél stb, nekem ilyenkor mindig több folyás jön (edzésnél is, tehát valószínűleg az állandó mozgás fokozhatja), szóval ezt mondhatjuk normálisnak is. Ha viszont zavar, használj Lactacidot, attól helyre fog billenni a dolog, és kevesebb lesz a folyásod.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!