Buliztam és nagyon berugtam . Hazaértem, alig emlékeztem
valamire. , észrevettem hogy ilyen fehér váladék
jöttki. néhány ponton tiszta fehér volt és másnap
beképzeltem magamnak hogy terhes vagyok . De amugy még
szűz vagyok és nem fájt semmim . Na?
atyagatya !
17 évesen inni tudsz, bulizni tudsz , de saját testeddel nem vagy tisztában ??? egy tükörben simán meg tudod nézni meg van e még a szűzhártyád, az semmit nem jelent, hogy 2 ujjad simán fel tudod dugni.... mondjuk az, hogy meg van a szűzhártyád sem 100%, hogy szűz vagy még, mert nem mindenkinek szakad el első szexkor :S
2012. febr. 14. 11:38
Milyen szaga volt a fehér váladéknak ha olyan mosogatólé szaga volt akkor bizony felpászított neked valaki,és terhes is lehetsz.
2012. febr. 14. 11:48
13/33 anonim válasza:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj,ne ijesztgessétek már:)))Ha még történt aktus is,nem hinném,hogy van lyan fiú aki belemerne élvezni...amúgy ha napokig volt a folyás,az kizárt hogy ondó legyen...az azonnal kifolyik..nem napokig...valószinu lehet,hogy a wc-re ültél,és elkaptál valami fertőzést...ennyi...biztos ami biztos,vegyél egy tesztet....és legközelebb egyél sokat buli előtt,és figyelj a mértékre....
2012. febr. 14. 12:03
11-es! Ki az isten mondta neked, hogy tükörből látni lehet a szűzhártyát? :D Ne nevettessél már! Pasi vagy, igaz?
2012. febr. 14. 12:11
13-as, hol olvastad te hogy napokig? És miért ne merne beleélvezni egy srác? Az is lehet, hogy ő kérte... vagy csak "jó buli" egyeseknek.
Csaj, te meg sürgősen húzzál el egy 72 órás tablettáért, mert nem kéne hogy 17 évesen egyből két életet csessz el...
2012. febr. 14. 12:15
16/33 A kérdező kommentje:
Látom itt mindenki bunkó:D -.- jolvan köszi a semmi válaszokat.:D am emlékszek egy csomó dologra . nem azt irtam h semmire csak h nem mindenre és nem basztak meg na ennyiu:D
17/33 A kérdező kommentje:
Csak simán elmentem bulizni az eleére emlékszek meg ottvoltak btnőim is .. az a folyás állandó szokott lenni csak néha beképzelek magamnak ilyen hülyeségeket és attol féltem h megerőszakoltak vagy ilyesmi de sztem semmi nem történt. mert ha 2 ujjam nem férbe mert fáj akkor egy pénisz hogy fájna? gondolkozzatok picit.
"Buliztam és nagyon berugtam . Hazaértem, alig emlékeztem valamire."
Kérdező! Te azt írtad hogy alig emlékeztél valamire. Nem azt írtad hogy sok mindenre emlékszel és csak néhányra nem. Ha meg emlékszel akkor minek írtad ki a kérdést? Te tudod hogy megb*sztak vagy nem. Akkor meg? Amúgy tudhattad jól hogy ilyen válaszok fognak jönni. Hülye vagy és még tudatlan is, meg alkoholista p*csa. Köszöntem:D
20/F
2012. febr. 14. 13:44
19/33 A kérdező kommentje:
oké köszi mien illedelmes vagy:D életemben először rugtam be azért voltam ien K.O csak hogy tudd. De
Tényleg?:D Én is egy buli alkalmával először rúgtam be. Hmm megtudtam állni egy ponton és tudtam használni az agyam attól független hogy már volt bennem alkohol. És képzeld! Emlékeztem másnap mindenre. Úgy hogy ez csak üres kifogás. Na mindegy hagyjuk legközelebb ne idd magad le teljesen.
2012. febr. 14. 13:56
Kapcsolódó kérdések: